Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen tekeminen Shopifyn URL-osoitteeksi

Kun olet ostanut verkkotunnuksen kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelusta, kuten Google Domains-, GoDaddy- tai 1&1 IONOS ‑verkkotunnuspalvelusta, sinun on yhdistettävä verkkotunnuksesi Shopify-kauppaasi. Kun yhdistät verkkotunnuksesi, URL-osoite osoittaa Shopify-kauppaasi, jotta asiakkaat voivat vierailla verkkokaupassasi syöttäessään tämän URL-osoitteen verkkoselaimeensa.

Kun olet yhdistänyt verkkotunnuksesi Shopifyhin, voit edelleen hallinnoida verkkotunnuksesi asetuksia, maksaa verkkotunnuksestasi ja uusia sen kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun kautta.

Huomioitavaa kolmannen osapuolen verkkotunnuksen käyttämisestä verkkokaupassasi

Tarkista seuraavat kohdat ennen kuin aloitat:

• Palvelu voi toimia odottamattomalla tavalla, jos käytät kolmannen osapuolen välityspalvelimia. Shopify ei ole vastuussa tietojen mahdollisesta katoamisesta.

• Shopify-tuki ei pysty kirjautua kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelussa olevalle tilillesi, vaikka antaisit siihen erikseen luvan. Jos tarvitset apua kolmannen osapuolen verkkotunnusasetusten kanssa, ota yhteyttä kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tukitiimiin.

• Jos haluat saada Shopifylta tukea verkkotunnusasetuksiisi liittyen ja hallinnoida kaikkia verkkotunnusasetuksiasi suoraan Shopify-ylläpitäjästäsi, voit siirtää kolmannen osapuolen verkkotunnuksesi Shopifyhin.

Oikean yhteysmenettelyn valitseminen kolmannen osapuolen verkkotunnusta varten

Se, miten kolmannen osapuolen verkkotunnus yhdistetään Shopifyhin, riippuu siitä, mistä verkkotunnuspalvelusta verkkotunnus on ostettu. Tutustu seuraaviin vaihtoehtoihin määrittääksesi, mitä prosessia sinun on noudatettava.