Verkkokaupan valikkokohtien lisääminen, poistaminen ja muokkaaminen

Voit luoda kaupan navigoinnin lisäämällä valikkokohtia verkkokaupan valikoihin. Valikkokohdat ovat linkkejä tuotteisiin, kokoelmiin, verkkosivuihin, blogijulkaisuihin, käytäntöihin tai muihin verkkosivustoihin. Voit myös poistaa tai muokata valikkokohtia.

Useimmissa tapauksissa sinun on luotava kohde ennen kuin voit liittää siihen linkkejä. Sinun on esimerkiksi luotava kokoelma ennen kuin voit lisätä sen valikkoon.

Shopifyn admin-sivun Navigointi-sivulla voit tarkastella ja muuttaa verkkokaupan navigointia.

Valikkokohdan lisääminen

Voit lisätä valikkokohtia, joista on linkki seuraaviin kohteisiin:

• verkkosivut
  • kokoelmat
  • tuotteet
  • blogit tai blogijulkaisut
  • kaupan käytännöt
  • ulkoiset sivustot
  • sähköpostilinkit

Toimintovaiheet:

1. Napauta Navigointi-sivulla sen valikon otsikkoa, jota haluat muokata.

2. Napauta Lisää valikkokohta.

3. Anna valikkokohdan otsikko. Tämä otsikko näkyy valikossa, ja siihen voi sisältyä erikoismerkkejä tai emoji.

4. Napauta Linkki-kenttää ja valitse sitten linkin tyyppi, tai syötä ulkoisen sivuston osoite:

- Koti - verkkokaupan kotisivu - Kokoelmat - tietty kokoelma tai kaikki kokoelmat - Tuotteet - tietty tuote tai kaikki tuotteet - Sivut - verkkokaupan verkkosivu - Blogit - verkkokauppasi blogi - Blogijulkaisut - verkkokauppasi blogijulkaisu - Käytännöt - yksi kaupan käytännöistä

Voit luoda sähköpostilinkin käyttämällä muotoa mailto:youremail@example.com.

1. Jos valitsit linkin tyypin, valitse tietty kohde. Kun valitset Koti, kohteeksi asetetaan automaattisesti verkkokaupan kotisivu.

2. Napauta Tallenna valikko.

Muokkaa valikkokohtaa

Toimintovaiheet:

1. Napauta kohdan sisältävää valikkoa.

2. Napauta Valikkokohdat-osiossa kohdan vieressä Muokkaa.

3. Tee tarvittavat muutokset:

- Jos haluat muuttaa valikkokohdan nimeä, kirjoita teksti Nimi-kenttään. - Voit muuttaa valikkokohdan kohdetta napauttamalla x Linkki-kenttään ja kirjoita tai valitse uusi kohde.

1. Napauta Ota muutokset käyttöön.

2. Napauta Tallenna valikko.

Muuta valikkokohtien näytössä näkyvää järjestystä

Navigointi-sivulla voit tarkastella valikkokohtien näytössä näkyvää järjestystä. Valikkokohdat näkyvät verkkokaupassa listan mukaisessa järjestyksessä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta sen valikon nimeä, jonka haluat järjestää uudelleen.

2. Napauta valikkokohdan vieressä olevaa kahvakuvaketta, pidä hiiren painike alhaalla ja vedä valikkokohta toiseen paikkaan:

Valikkokohdat, joiden kahvakuvake näkyy korostettuna

3. Napauta Tallenna valikko.

Valikkokohdan poistaminen

Voit poistaa valikkokohdan poistaaksesi sen verkkokaupan navigoinnista. Kun poistat valikkokohdan, jonka alla olevat kohteet ovat alasvetovalikossa, myös sisäkkäiset valikkokohdat poistetaan ja alasvetovalikko poistetaan verkkokaupan navigoinnista.

Toimintovaiheet:

1. Napauta sen valikon nimeä, jonka haluat järjestää uudelleen.

2. Napauta roskakoria sen valikkokohdan vieressä, jonka haluat poistaa.

3. Vahvista napauttamalla Poista.