Odotetut tilaukset

Voit varmistaa, että Shopify Fulfillment Network on valmis jakelemaan tilauksesi, syöttämällä seuraavien 90 päivän ajalle odottamasi tilausmäärän. Voit myös tarkastella aiempia odotettuja tilauksia ja toteutuneita tilauksia, jotta sinun on helpompi asettaa odotuksia.

Päivitä viikoittain viikon odotetut tilaukset siten, että päivität ne sen viikon osalta, johon on aikaa kolme maanantaita nykyhetkestä. Tätä viikkoa kutsutaan kohdeviikoksi tai tämänhetkiseksi oikaisujaksoksi. Jos syötät odotetut tilaukset esimerkiksi keskiviikkona 2. syyskuuta, tämänhetkinen oikaisujaksosi alkaisi maanantaista 21. syyskuuta. Ajanjaksoa tämänhetkisen oikaisujakson lopusta 90 päivän päähän tästä päivästä kutsutaan tulevaksi oikaisujaksoksi.

Milloin oikaisuja tehdään

Aina, kun tarkastelet odotettuja tilauksia ja ne näyttävät virheellisiltä, säädä odotetut tilaukset tarkemmiksi. Varmista, että odotetuissa tilauksissasi otetaan huomioon mahdolliset tapahtumat, alennusmyynnit tai tarjoukset, joita yrityksesi suunnittelee tarjoavansa.

Nykyisen oikaisujaksosi tarkasteleminen

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Odotetut tilaukset -kohdassa Säädä.

5. Tee tarvittavat säädöt odotettujen tilausten määriin ja lisää tarvittavat tiedot.

6. Klikkaa Tallenna.

Tulevan oikaisujaksosi tarkasteleminen

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Odotetut tilaukset -kohdassa Säädä.

5. Säädä päivämääräalueeksi tarkasteltava ajanjakso.

6. Tee Tulevat oikaisujaksot -kohdassa tarvittavat säädöt odotettujen tilausten määriin ja lisää tarvittavat tiedot.

7. Klikkaa Tallenna.

Säädä odotettuja tilauksia joukkotoimintona

Voit muuttaa kaikkia odotettuja tilauksiasi tiettynä ajanjaksona käyttämällä prosentuaalista muutosta tai kiinteää yksikkömäärän muutosta. Voit esimerkiksi muuttaa kaikkia odotettuja tilauksia, jotka on tehty ajalla 12.–28. elokuuta vähentämällä niiden määrää 5 prosentilla tai lisäämällä niiden määrä 50:llä.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Odotetut tilaukset -kohdassa Säädä.

5. Klikkaa Käytä säädön joukkotoimintoa.

6. Valitse päivämääräalue.

7. Syötä säädön tyyppi ja määrä.

8. Valinnainen: Lisää tarvittavat tiedot oikaisuun.

9. Klikkaa Tallenna.

Aiempien oikaisujaksojen tarkasteleminen

Voit tarkastella aiempia oikaisujaksoja, jotta voit tarkistaa, miten tarkkoja ne olivat. Odotettu tilausmäärä näkyy päivän toteutuneen tilausmäärän vieressä. Aiempien tilaustesi toteutumisen tarkkailu voi auttaa sinua saamaan paremman näkemyksen tulevista tilauksistasi, jolloin myös jakelukeskuksilla on käytettävissään asianmukaiset resurssit tilaustesi tehokkaaseen käsittelyyn.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Odotetut tilaukset -kohdassa Säädä.

5. Valitse päivämääräalue, jonka ajalta haluat näyttää aiemmat odotetut tilaukset.