Hinnat ja laskutus

Voit tarkastella kuluvan kuukauden ja aiempien kuukausien Shopifyn jakeluverkoston (SFN) veloituksia SFN-sovelluksen Veloitukset-sivulla. Kunkin jakelupyynnön tarkat kustannukset näkyvät Jakelun kustannukset -osiossa.

Kaikki jakelukeskusmaksut lisätään myös Shopify-laskuusi, joten sinun ei tarvitse seurata useita kuitteja.

Shopifyn jakeluverkoston (SFN) veloitukset lisätään Shopify-laskuusi kahdella eri laskutustiheydellä:

• päivän päätteeksi
  • kalenterikuukauden lopussa

Esimerkiksi kaikki päivän jakelumaksut lisätään Shopify-laskuusi seuraavana päivänä, mutta kaikki kuukauden varastointimaksut lisätään kalenterikuukauden lopussa. Lue lisää SFN:n hinnoittelusta ja maksuista Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

SFN:n maksut laskutetaan kuukausittain, ja niiden laskutusjakso voi poiketa Shopifyn laskutusjaksosta. Shopify-laskutusjaksosi voi vaihdella Shopify-tilausjaksosi ja -veloitustesi mukaan. SFN-laskutusjaksosi alkaa kalenterikuukauden ensimmäisenä päivänä ja päättyy sen viimeisenä päivänä.

Saat käyttöösi kuukausittaisen SFN-veloituksia koskevan maksuselvityksen. SFN-maksuselvitys viimeistellään ja suljetaan aina kuukauden lopussa. Kun selvitys on suljettu, voit viedä kunkin kuukauden yksityiskohtaisen selvityksen CSV-tiedostona.

SFN-veloituksesi näkyvät SFN-sovelluksen Veloitukset-sivulla, kun taas laskusi näkyvät Shopify Adminin Laskutus-sivulla.

Voit tarkastella maksujesi ja veloitustesi määritelmiä SFN-sovelluksessa siirtymällä kohtaan Veloitukset > Hinnoittelu.