Laskutus ja laskut

Voit tarkastella kuluvan kuukauden ja aiempien kuukausien Shopifyn jakeluverkoston (SFN) veloituksia SFN-sovelluksen Veloitukset-sivulla. Kunkin jakelupyynnön tarkat kustannukset näkyvät Jakelun kustannukset -osiossa.

Kaikki jakelukeskusmaksut lisätään myös Shopify-laskuusi, joten sinun ei tarvitse seurata useita kuitteja.

SFN:n maksut laskutetaan kuukausittain, ja niiden laskutusjakso voi poiketa Shopifyn laskutusjaksosta. Shopify-laskutusjaksosi voi vaihdella Shopify-tilausjaksosi ja -veloitustesi mukaan. SFN-laskutusjaksosi alkaa kalenterikuukauden ensimmäisenä päivänä ja päättyy sen viimeisenä päivänä.

Saat käyttöösi kuukausittaisen SFN-veloituksia koskevan maksuselvityksen. SNF-maksuselvitys viimeistellään ja suljetaan aina kuukauden lopussa. Kun selvitys on suljettu, voit tehdä kustakin yksityiskohtaisesta selvityksestä CSV-tiedoston.

SFN-veloituksesi näkyvät SFN-sovelluksen Veloitukset-sivulla, kun taas laskusi näkyvät Shopify Adminin Laskutus-sivulla.

Voit tarkastella maksujesi ja veloitustesi määritelmiä SFN-sovelluksessa siirtymällä kohtaan Veloitukset > Hinnoittelu.

Laskutuksen yhteenveto

SFN-veloitukset lisätään Shopify-laskuusi seuraavissa luokissa:

SFN-veloitukset ja kuhunkin luokkaan sisältyvät maksut
Lataaminen Maksut sisältyvät Laskutustiheys
SFN Tämä luokka sisältää kaikki SFN-maksut, jotka eivät ole kuljetusmaksuja. Lue lisää SFN:n hinnoittelusta ja maksuista. Näiden maksujen laskutustiheys riippuu kunkin maksun laskutustiheydestä.
SFN-kuljetus Kuljetusmaksut koostuvat kunkin tilauksen toimituskuluista. SFN koostaa nämä maksut päivän aikana, ja ne lisätään Shopify-laskullesi kyseisen päivän päätteeksi.
SFN-luotto Kauppiaalle krediittien muodossa maksettava keräykseen ja pakkaukseen, tarvikkeisiin, erityishankkeisiin tai varastointikustannuslaskelmiin liittyvistä ongelmista johtuva hyvitys. Luotot hyvitetään heti, kun ne on hyväksytty.
SFN:n kuljetusluotto Tämä on kauppiaalle lähetystarrojen ostoon, kuljetuspalvelua koskeviin korvausvaatimuksiin tai virheellisiin toimitustapoihin liittyvistä ongelmista johtuen myönnettävä luotto. Luotot hyvitetään heti, kun ne on hyväksytty.

Laskutus ja maksut

Shopify veloittaa kaikki avoimet SFN- ja sovellusmaksut seuraavasti:

• Jos Shopifyn laskutusraja saavutetaan, sinua veloitetaan sinä päivänä laskutusjaksostasi riippumatta.
  • Jos maksat Shopify-tilausmaksusi 30 päivän välein, SFN-maksut veloitetaan Shopify-tilauksesi laskutusjakson mukaisesti.
  • Jos Shopify-tilausjaksosi on pidempi kuin 30 päivää, SFN-maksut veloitetaan 30 päivän välein SFN-laskutusjakson mukaisesti.

Shopifyn laskutusraja saavutetaan

Laskutusrajat ovat dollarimääriä, jotka käynnistävät laskutuksen aina, kun kolmannen osapuolen palvelumaksujen ja muiden avoimien maksujen kokonaissumma ylittää tilillesi määritetyn rajan. Jos rajasi on esimerkiksi 200 USD ja lähetät lähetyksen, jonka arvo on 210 USD, rajasi ylittyy ja sinua veloitetaan sinä päivänä laskutusjaksostasi riippumatta. Kaikki avoimet SFN- ja sovellusmaksut veloitetaan, kun raja saavutetaan. Kuukausittaiset tilausmaksut sisältyvät kumulatiiviseen summaan, mutta niitä ei sisällytetä laskutusrajan laskuihin.

Laskutusrajasi laukaisemat maksut näkyvät Shopify Adminin Laskutushistoria-osiossa Laskutus-sivulla. Jos haluat nostaa laskutusrajaasi, ota yhteyttä Shopify-tukeen.