Fakturering og belastninger for Shopifys distribusjonsnettverk

Du finner gjeldende og tidligere månedssammendrag for Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) på siden Belastninger i SFN-appen. Sammendraget over SFN-belastninger ferdigstilles og avsluttes ved utgangen av hver måned. Når sammendraget er avsluttet kan du eksportere et detaljert sammendrag som en CSV-fil.

Du finner detaljert informasjon om SFN-belastninger ved å klikke Vis detaljer for måneden på siden Belastninger i SFN-appen. De fullstendige fakturaene finner du på siden Fakturering i Shopify-administrator.

Du finner definisjoner av avgifter og belastninger i SFN-appen ved å gå til Belastninger > Vis prissetting.

SFN-belastninger faktureres månedlig, og kan ha en annen faktureringsperiode enn Shopify-faktureringsperioden. Shopify-faktureringsperioden kan variere basert på Shopify-abonnementsperiode og belastninger. SFN-faktureringsperioden er fra den første til den siste dagen i en kalendermåned.

Alle SFN-belastningene dine legges også til på Shopify-fakturaendin, så du trenger ikke å spore flere kvitteringer.

Finn SFN-belastninger

Du finner SFN-belastninger for inneværende måned eller tidligere måneder i SFN-appen.

Steg:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Shopify Fulfillment Network.
  3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Belastninger.

5. Valgfritt: Hvis du vil se detaljerte belastninger velger du en måned i seksjonen Måned til dato eller Tidligere belastninger, og klikker deretter Vis detaljer.

Detaljert avgiftsinformasjon om SFN-belastninger

Du finner detaljert informasjon om gjeldende og tidligere fakturaer ved å klikke Vis detaljer på en faktura på siden Belastninger i SFN-appen. De detaljerte kostnadene inneholder følgende informasjon for måneden for den valgte fakturaen:

• Oppfyllelsesgebyrene for hver bestilling som oppfylles av SFN
  • Returavgifter for bestillinger som returneres til SFN
  • Avgifter for alle ikke-samsvarende innkommende overføringer til SFN
  • Lagerbeholdningsavgifter for hvert produkt

Fakturering og betalinger for SFN

Shopify belaster alle utestående SFN- og appgebyrer basert på følgende situasjoner:

• Hvis Shopify-faktureringsterskelen nås blir du belastet den dagen, uavhengig av faktureringsperiode.
  • Hvis du betaler Shopify-abonnementsavgiften hver 30. dag belastes SFN-gebyrer etter Shopify-faktureringsperioden.
  • Hvis Shopify-abonnementsperioden er lenger enn 30 dager, vil SFN-gebyrer bli belastet hver 30. dag etter SFN-faktureringsperioden.

Eksporter tidligere SFN-belastninger

For å få en detaljert oversikt over belastningene dine kan du eksportere belastninger fra tidligere måneder som CSV-filer til datamaskinen din.

Steg:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Shopify Fulfillment Network.
  3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Belastninger.

5. I seksjonen Tidligere belastninger klikker du på Eksporter.

En e-postmelding med et CSV-filvedlegg sendes til e-postadressen du bruker for å logge på Shopify-administrator.

Kategorier av SFN-avgifter som er inkludert på Shopify-fakturaen

SFN-belastninger legges til på Shopify-fakturaen i følgende kategorier:

SFN-belastninger og gebyrer som er inkludert i hver kategori
Kostnad Gebyrer inkludert Faktureringsfrekvens
SFN Denne kategorien inkluderer alle SFN-gebyrer som ikke er transportkostnader. Finn ut mer om SFN-prissetting og gebyrer. Frekvensen for disse gebyrene avhenger av frekvensen for de spesifikke gebyrene.
SFN-transport Transportkostnader er fraktprisene for hver enkelt bestilling. Disse gebyrene aggregeres gjennom dagen av SFN, og legges til Shopify-fakturaen på slutten av dagen.
SFN-kreditt Alle kreditter som tilskrives forhandleren for problemer som oppstår under plukking og pakking, materiell, spesialprosjekter og/eller lagerkostnadsberegninger. Kredittene legges til så snart de er godkjent.
SFN-transportkreditt Alle kreditter som tilskrives forhandleren for problemer som oppstår ved kjøp av en fraktetikett, transportørkrav eller feil fraktmetoder. Kredittene legges til så snart de er godkjent.