Fakturering og debiteringer for Shopifys distributionsnetværk

Du kan få adgang til dine aktuelle og tidligere månedlige kontoudtog for debiteringer for Shopifys distributionsnetværk på siden Debiteringer i din app for Shopifys distributionsnetværk.Din opgørelse over debiteringer for Shopifys distributionsnetværk færdiggøres og lukkes ved slutningen af hver måned. Når opgørelsen er lukket, kan du eksportere en detaljeret opgørelse som en CSV-fil.

Du kan få adgang til detaljerede oplysninger om dine SFN-debiteringer ved at klikke på Se detaljer for måneden på siden Debiteringer i SFN-appen. Dine fulde fakturaer vises på siden Fakturering i Shopify-administrator.

Du kan få adgang til definitioner for dine gebyrer og debiteringer i appen til Shopifys distributionsnetværk ved at gå til Debiteringer > Vis priser.

Gebyrer for Shopifys distributionsnetværk faktureres månedligt og kan have en anden faktureringscyklus end din Shopify-faktureringscyklus. Din Shopify-faktureringscyklus kan variere baseret på din Shopify-abonnementsperiode og -gebyrer. Din faktureringscyklus for Shopifys distributionsnetværk starter den første dag i en kalendermåned, og den slutter den sidste dag i kalendermåneden.

Alle dine gebyrer for Shopifys distributionsnetværk føjes også til din Shopify-faktura, så du ikke behøver at holde øje med flere kvitteringer.

Få adgang til SFN-debiteringer

Du kan få adgang til dine debiteringer for Shopifys distributionsnetværk for den aktuelle måned eller tidligere måneder i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Debiteringer.

5. Valgfrit: For at tilgå de detaljerede debiteringer, skal du vælge en måned i afsnittet Måned til dato eller Tidligere debiteringer og derefter klikke på Se detaljer.

Detaljerede gebyroplysninger om SFN-debiteringer

Du kan få adgang til detaljerede oplysninger om dine nuværende og tidligere fakturaer ved at klikke på Se detaljer på en faktura på siden Debiteringer i appen for Shopifys distributionsnetværk.De detaljerede debiteringer indeholder følgende oplysninger for måneden for den valgte faktura:

• Klargøringsgebyrerne for hver ordre, der klargøres af Shopifys distributionsnetværk
  • Returgebyrerne for alle ordrer, der returneres til Shopifys distributionsnetværk
  • Gebyrerne for eventuelle inbound transfers, der ikke overholder kravene, til Shopifys distributionsnetværk
  • Gebyrerne for lagerbeholdningen for hvert produkt

Fakturering og betalinger for SFN

Shopify opkræver betaling for alle udestående gebyrer for Shopifys distributionsnetværk og app baseret på følgende situationer:

• Hvis din Shopify-faktureringsgrænse er nået, vil du blive faktureret på denne dato uafhængigt af din faktureringscyklus.
  • Hvis du betaler dit Shopify-abonnementsgebyr hver 30. dag, opkræves dine gebyrer for Shopifys distributionsnetværk via faktureringscyklussen for dit Shopify-abonnement.
  • Hvis faktureringscyklussen for dit Shopify-abonnement er længere end 30 dage, bliver dine gebyrer for Shopifys distributionsnetværk opkrævet hver 30. dag via din faktureringscyklus for Shopifys distributionsnetværk.

Eksportér tidligere SFN-debiteringer

Du kan få en detaljeret oversigt over dine debiteringer ved at eksportere debiteringer fra tidligere måneder til din computer som CSV-filer.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Debiteringer.

5. Klik på Eksportér i afsnittet Tidligere debiteringer.

Der sendes en mailbesked med en vedhæftet CSV-fil til den mailadresse, du bruger til at logge ind på din Shopify-administrator.

Kategorier af SFN-gebyrer er inkluderet på din Shopify-faktura

Gebyrer for Shopifys distributionsnetværk føjes til din Shopify-faktura i følgende kategorier:

Debiteringer og gebyrer for Shopifys distributionsnetværk i hver enkelt kategori
Opladning Inkluderede gebyrer Faktureringsfrekvens
Shopifys distributionsnetværk Denne kategori indeholder alle de gebyrer for Shopifys distributionsnetværk, som ikke er transportgebyrer. Få mere at vide om priser og gebyrer for Shopifys distributionsnetværk. Hyppigheden af disse gebyrer afhænger af de specifkkke gebyrers hyppighed.
Transport for Shopifys distributionsnetværk Transportgebyrer er leveringspriserne for hver ordre. Disse gebyrer lægges sammen i løbet af dagen af Shopifys distributionsnetværk og føjes til Shopify-faktureringen ved dagens slutning.
Kredit for Shopifys distributionsnetværk Enhver kredit, der skyldes til shopejeren på grund af problemer i forbindelse med find og pak, emballage, særlige projekter eller beregninger af lageromkostninger. Kreditter anvendes, så snart de bliver godkendt.
Transportkredit for Shopifys distributionsnetværk Enhver kredit, der skyldes shopejeren på grund af problemer i forbindelse med køb af en fragtlabel, krav fra fragtfirmaet eller forkerte leveringsmetoder. Kreditter anvendes, så snart de bliver godkendt.