Behandling af returneringer via Shopifys distributionsnetværk

Distributionscentrene i Shopifys distributionsnetværk kan acceptere returneringer for de ordrer, der er klargjort af Shopifys distributionsnetværk. Du kan kun oprette returlabels til amerikanske kunder, som returnerer varer til et distributionscenter i USA.

Hvis en kunde vil returnere et produkt, kan du enten:

• Oprette en returlabel i din Shopify-administrator, og derefter sende fragtlabelen til din kunde. Når kunden sender produktet, behandler og undersøger SFN's klargøringscenter returneringen.
  • Konfigurere selvbetjeningsreturneringer i din Shopify-administrator og godkende eller afvise anmodninger om returnering, efterhånden som de kommer ind.

Hvis relevant, og du vil inkludere en forhåndsgodkendt returlabel i alle ordrer, der afsendes til amerikanske kunder fra et af SFN-klargøringscentrene i USA, kan du aktivere forhåndsgodkendte returlabels.

Når en returnering ankommer til et distributionscenter i Shopifys distributionsnetværk, bliver produkterne undersøgt af medarbejdere for at afgøre, om de er i en salgbar stand. Shopifys distributionsnetværk foretager følgende handlinger afhængigt af produkternes stand:

• Hvis et produkt er i en salgbar stand, genopfylder Shopifys distributionsnetværk produktet i din lagerbeholdning.
  • Hvis produktet mangler en stregkode eller en polypose, retter Shopifys distributionsnetværk problemet og genopfylder produktet i din lagerbeholdning.
  • Hvis produktet ikke kan videresælges, fordi det mangler produktemballage, markerer Shopifys distributionsnetværk produktet som “kan ikke sælges”, og det genopfyldes ikke.
  • Hvis et produkt er beskadiget og ikke kan videresælges, bortskaffer Shopifys distributionsnetværk produktet.

Shopifys distributionsnetværk kan behandle returneringer inden for 30 dage fra den dato, hvor du opretter en returlabel. Du opkræves ikke for en returlabel, hvis kunden ikke bruger den. Du opkræves kun for de returlabels, der scannes og accepteres af fragtfirmaet. Shopifys distributionsnetværk bruger både USPS og UPS som fragtfirmaer til returlabels. Hvis en kunde bruger en forhåndsgodkendt label, kan vedkommende returnere sin ordre til det fragtfirma, der står på labelen.

Aktivér returbehandling

Returbehandling er som standard deaktiveret. Klik på Aktivér i afsnittet Returneringer i appen for Shopifys distributionsnetværk, hvis du vil aktivere returbehandling. Når du har aktiveret returbehandling, kan du tilpasse dine returindstillinger. Shopifys distributionsnetværk vises som en leveringsmulighed, når du opretter en returnering via Shopify-administratoren.

Deaktiver returbehandling

Klik på Deaktiver i afsnittet Returneringer i appen for Shopifys distributionsnetværk, hvis du vil deaktivere returbehandling. Shopifys distributionsnetværk vil ikke længere blive vist som en leveringsmulighed, når du opretter en returnering via Shopify-administratoren. Returneringer, der blev oprettet, inden du deaktiverede funktionen, vil dog fortsat blive behandlet gennem Shopifys distributionsnetværk.