Opret en returnering til Shopifys distributionsnetværk

Du kan oprette en returnering til Shopifys distributionsnetværk direkte fra din Shopify-administrator. Når du opretter en returnering, modtager kunden en mail med returlabelen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, din kunde ønsker at returnere.

3. Klik på Returner varer.

4. Angiv antallet af varer, der returneres. Bekræft, at alle de produkter, der returneres, administreres af Shopifys distributionsnetværk.

5. Vælg returneringsårsagen for hver enkelt vare.

6. Vælg Shopifys distributionsnetværk i afsnittet Valgmuligheder for levering af returneringer.

7. Klik på Opret returnering.

Når der er genereret en returlabel, får ordren tildelt et trackingnummer og et Returtag for Shopifys distributionsnetværk. Du kan bruge tagget til at filtrere dine ordrer.

Hvis du får brug for at sende returlabelen til kunden igen, kan du sende eller kopiere returlabelen igen når som helst.