Opret en returnering til Shopifys distributionsnetværk

Du kan oprette en returnering til Shopifys distributionsnetværk direkte fra din Shopify-administrator. Når du opretter en returnering, modtager kunden en mail med returlabelen. Shopifys distributionsnetværk bruger både USPS og UPS som fragtfirmaer til returlabels.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, din kunde ønsker at returnere.

3. Klik på Returner varer.

4. Indtast mængden af hver vare, der returneres. Bekræft, at alle de produkter, der returneres, blev klargjort af SFN.

5. Vælg returneringsårsagen for hver enkelt vare.

6. I sektionen Valgmuligheder for levering af returneringer skal du vælge Returnér varer til Shopifys distributionsnetværk.

7. Klik på Opret returnering.

Når der er genereret en returlabel, får ordren tildelt et trackingnummer og et Returtag for Shopifys distributionsnetværk. Du kan bruge tagget til at filtrere dine ordrer.

Du kan sende labelen igen når som helst.