Opprette en retur til Shopifys distribusjonsnettverk

Du kan opprette en retur til Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) direkte fra Shopify-administrator. Når du oppretter en retur mottar kunden en e-postmelding som inneholder returetiketten.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Klikk på bestillingen som kunden din vil returnere.

3. Klikk på Returner varer.

4. Angi antall varer som skal returneres. Bekreft at alle produkter som returneres administreres av SFN.

5. Velg årsaken til at hver vare returneres.

6. I seksjonen Alternativer for returfrakt velger du Shopifys distribusjonsnettverk.

7. Klikk på Opprett retur.

Når en returetikett er generert, tilordnes et sporingsnummer og en SFN:Retur-tagg til bestillingen. Du kan bruke taggen for å filtrere bestillingene.

Hvis du må sende returetiketten til kunden på nytt, kan du når som helst sende returetiketten på nytt eller kopiere den.