Opprette en retur til Shopifys distribusjonsnettverk

Du kan opprette en retur til Shopifys oppfyllelsesnettverk (SFN) direkte fra Shopify-administrator. Når du oppretter en retur mottar kunden en e-post som inneholder returetiketten. SFN bruker både USPS og UPS som transportører for returetiketter.

Hvis en bestilling hadde en forhåndsgodkjent returetikett inkludert da den ble sendt til kunden, vil opprettelsen av en returetikett mislykkes. Du kan skrive ut den forhåndsgodkjente returetiketten på nytt og sende den til kunden hvis den opprinnelige etiketten er tapt eller skadet.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Klikk på bestillingen som kunden din vil returnere.

3. Klikk på Returner varer.

4. Angi antallet av hver vare som returneres. Kontroller at produktene som returneres ble oppfylt av SFN.

5. Velg årsaken til at hver vare returneres.

6. Velg Returner varer til Shopifys distribusjonsnettverk i seksjonen Alternativer for returfrakt.

7. Klikk på Opprett retur.

Når en returetikett er generert, tilordnes et sporingsnummer og en SFN:Retur-tagg til bestillingen. Du kan bruke taggen for å filtrere bestillingene.

Du kan når som helst sende etiketten på nytt.