Skapa en retur till Shopifys distributionsnätverk

Du kan skapa en retur till Shopifys distributionsnätverk (SFN) direkt från din Shopify-admin. När du skapar en retur får din kund ett e-postmeddelande som innehåller retursedeln. SFN använder både USPS och UPS som transportörer för retursetiketter.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till ordrar.

2. Klicka på den order som din kund vill returnera.

3. Klicka på Returnera artiklar.

4. Ange antalet för varje artikel som returneras. Verifiera att alla produkter som returneras hanteras av SFN.

5. Välj orsaken till att varje artikel returneras.

6. I avsnittet Alternativ för returleverans väljer du Returnera artiklar till Shopifys distributionsnätverk.

7. Klicka på Skapa retur.

När en retursedel skapas tilldelas ett spårningsnummer och ett SFN: Returtagg till ordern. Du kan använda taggen för att filtrera dina ordrar.

Du kan när som helst skicka etiketten igen.