Palautuksen luominen Shopifyn jakeluverkostoon

Voit luoda palautuksen Shopifyn jakeluverkostoon (SFN) suoraan Shopify Adminissa. Kun luot palautuksen, asiakkaasi saa sähköpostiviestin, joka sisältää palautustarran.

Tee näin:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa tilausta, jonka asiakas haluaa palauttaa.

3. Klikkaa Palauta tuotteet.

4. Syötä palautettavien tuotteiden määrä. Varmista, että Shopifyn jakeluverkosto hallinnoi kaikkia palautettavia tuotteita.

5. Valitse syy tuotteen palauttamiselle.

6. Valitse Palautuksen toimitusvaihtoehdot -osiosta Shopifyn jakeluverkosto.

7. Klikkaa Luo palautus.

Kun palautustarra on luotu, tilaukselle määritetään seurantanumero ja SFN: palautus ‑tunniste. Tunnisteen avulla voit suodattaa tilauksiasi.

Jos sinun täytyy lähettää palautustarra uudelleen asiakkaalle, voit lähettää tarran uudelleen tai kopioida sen milloin tahansa.