Palautuksen luominen Shopify Fulfillment Networkiin

Voit luoda palautuksen Shopifyn fulfillment Networkiin (SFN) suoraan Shopify administa. Kun luot palautuksen, asiakkaasi saa sähköpostiviestin, joka sisältää palautustarkin. SFN käyttää palautustarrojen kuljetusliikkeinä sekä USPS:ää että UPS:ää.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.

2. Klikkaa tilausta, jonka asiakas haluaa palauttaa.

3. Klikkaa Palauta tuotteet.

4. Syötä kunkin palautettavan tuotteen lukumäärä. Varmista, että SFN on jaellut kaikki palautettavat tuotteet.

5. Valitse syy tuotteen palauttamiselle.

6. Valitse Palautustoimitusvaihtoehdot-osiossa Palauta tuotteet Shopify Fulfillment Networkiin.

7. Klikkaa Luo palautus.

Kun palautustarra on luotu, tilaukselle määritetään seurantanumero ja SFN: palautus ‑tunniste. Tunnisteen avulla voit suodattaa tilauksiasi.

Voit lähettää tarran uudelleen milloin tahansa.