Shopify Fulfillment Networkin palautusvirheiden ratkaiseminen

Palautustarraa ei luoda, jos Shopify Fulfillment Network (SFN) ei voi käsitellä palautustasi. Tässä tapauksessa Shopify Adminissa ja SFN-sovelluksessa näkyy virheilmoitus. Saatat joutua päivittämään asiakkaan toimitustiedot tai ottamaan yhteyttä Shopify Fulfillment Networkiin, jotta virheeseen löydetään ratkaisu.

Kun palautuksessasi on virhe, Shopify Adminissa palautuksen tilaus näkyy tilassa Palautus epäonnistui ja SFN-sovelluksessa tilassa Hylätty. Tilaustietosivusi Palautus epäonnistui ‑osiossa näkyy virhe ja palautusongelman ratkaisemiseksi suoritettava toimenpide.

Tutustu seuraaviin osioihin löytääksesi syyn palautusvirheelle ja ohjeisiin, joiden avulla voit ratkaista virheen.

Palautuksesi epäonnistui, koska vähintään yhtä tuotetta ei hyväksytty

Kun olet luonut palautuksen, palautustarraa SFN:lle ei luoda ja näet seuraavan virheilmoituksen: Your return failed because at least 1 item wasn't accepted. Update the return with a new return shipping method or contact Shopify Fulfillment Network for details. Tämä johtuu siitä, että palautus sisältää tuotteen, jota SFN ei varastoi eikä voi hyväksyä.

Ratkaise virhe seuraavasti:

1. Peruuta palautus, jossa on virhe.
  2. Luo uusi palautus tilaukselle ja valitse sitten toinen toimitustapa.

Lähetystarraa ei voitu luoda

Kun olet luonut palautuksen, palautustarraa SFN:lle ei luoda ja näet seuraavan virheilmoituksen: Couldn’t generate shipping label. Contact Shopify Fulfillment Network for details. Tämä johtuu siitä, että SFN:ssä tapahtui virhe palautustarran luonnin yhteydessä.

Ratkaise virhe seuraavasti:

1. Vahvista, että tilausta ei ole jo lähetetty käyttämällä ennalta valtuutettua palautustarraa.
  2. Peruuta palautus, jossa on virhe.
  3. Ota yhteyttä Shopify Fulfillment Networkiin seuraavien vaiheiden selvittämiseksi.

Palautus Shopify Fulfillment Networkiin on saatavilla vain Yhdysvalloissa oleville osoitteille

Kun olet luonut palautuksen, palautustarraa SFN:lle ei luoda ja näet seuraavan virheilmoituksen: Return to Shopify Fulfillment Network is only available if your customer shipping address is set in the US. Tämä virhe voi ilmetä seuraavista syistä:

• Asiakkaan toimitusosoite ei ole Yhdysvalloissa.
  • Asiakkaan toimitustietoja puuttuu.

Ratkaise virhe seuraavasti:

1. Peruuta palautus, jossa on virhe.
  2. Tee virheen syystä riippuen jompikumpi seuraavista: