Shopifyn jakeluverkoston palautusvirheiden ratkaiseminen

Palautustarraa ei luoda, jos Shopifyn jakeluverkosto (SFN) ei voi käsitellä palautustasi. Tässä tapauksessa Shopify Adminissa ja SFN-sovelluksessa näkyy virheilmoitus. Saatat joutua päivittämään asiakkaan toimitustiedot tai ottamaan yhteyttä Shopifyn jakeluverkostoon, jotta virheeseen löydetään ratkaisu.

Kun palautuksessasi on virhe, Shopify Adminissa palautuksen tilaus näkyy tilassa Palautus epäonnistui ja SFN-sovelluksessa tilassa Hylätty. Tilaustietosivusi Palautus epäonnistui ‑osiossa näkyy virhe ja palautusongelman ratkaisemiseksi suoritettava toimenpide.

Tutustu seuraaviin osioihin löytääksesi syyn palautusvirheelle ja ohjeisiin, joiden avulla voit ratkaista virheen.

Virhe: Palautuksesi epäonnistui, koska vähintään yhtä tuotetta ei hyväksytty

Kun olet luonut palautuksen, palautustarraa SFN:lle ei luoda.

Oire

Seuraavat virheet tapahtuivat:

• Shopify Adminin tilaustietosivulla näkyy seuraava virhe: Your return failed because at least 1 item wasn't accepted. Update the return with a new return shipping method or contact Shopify Fulfillment Network for details.
  • SFN-sovelluksessa tilaus näkyy Hylätty-tilassa.

Syy

Palautus sisältää tuotteen, jota SFN ei varastoi eikä voi hyväksyä.

Resoluutio

Ratkaise virhe seuraavasti:

1. Peruuta palautus, jossa on virhe.
  2. Luo uusi palautus tilaukselle ja valitse sitten toinen toimitustapa.

Virhe: lähetystarraa ei voitu luoda

Kun olet luonut palautuksen, palautustarraa SFN:lle ei luoda.

Oire

Seuraavat virheet tapahtuivat:

• Shopify Adminin tilaustietosivulla näkyy seuraava virhe: Couldn’t generate shipping label. Contact Shopify Fulfillment Network for details.
  • SFN-sovelluksessa tilaus näkyy Hylätty-tilassa.

Syy

Palautustarran luontiyrityksen yhteydessä SNF:ssä tapahtui virhe.

Resoluutio

Ratkaise virhe seuraavasti:

1. Peruuta palautus, jossa on virhe.
  2. Ota yhteyttä Shopifyn jakeluverkostoon seuraavien vaiheiden selvittämiseksi.

Virhe: palautus Shopifyn jakeluverkostoon on saatavilla vain Yhdysvalloissa oleville osoitteille

Kun olet luonut palautuksen, palautustarraa SFN:lle ei luoda.

Oire

Seuraavat virheet tapahtuivat:

• Shopify Adminin tilaustietosivulla näkyy seuraava virhe: Return to Shopify Fulfillment Network is only available if your customer shipping address is set in the US.
  • SFN-sovelluksessa tilaus näkyy Hylätty-tilassa.

Syy

Virhe voi johtua seuraavista syistä:

• Asiakkaan toimitusosoite ei ole Yhdysvalloissa.
  • Asiakkaan toimitustietoja puuttuu.

Resoluutio

Ratkaise virhe seuraavasti:

1. Peruuta palautus, jossa on virhe.
  2. Tee virheen syystä riippuen jompikumpi seuraavista: