Ställ in Loop-integration med Shopify Fulfillment Network

Loop är en app för returhantering som du kan använda för att hjälpa till att få ditt varumärke att växa.Genom att integrera Loop med Shopify Fulfillment Network (SFN) kan du fokusera på att få ditt företag att växa och samtidigt underlätta returprocessen för dina kunder.

Loop hjälper dig att automatisera din returprocess. Du kan till exempel automatisera följande steg i returprocessen:

• godkänn returer
  • skapa returetiketter
  • produktreturer
  • produktbyten

Du kan även lägga till anpassningar för att säkerställa att dina specifika kunders behov under hela returfärden är uppfyllda. Genom att integrera Loop med SFN kan du minska dina returer och övergripande förluster genom att använda returdata som genereras via Loop.

När du har integrerat Loop med SFN, för alla produkter som har returnerats och kontrollerats av SFN, får du en e-postavisering. E-postmeddelandet du får kan innehålla följande information:

• Direkta lageruppdateringar för åter i lager.
  • Allmänna anteckningar om returen.
  • Bilder av den returnerade produkten som du kan använda för att avgöra om en produkt var skadad eller om en retur inkluderade några oväntade artiklar.

När du hanterar returer kommer SFN att använda informationen från Loop och sedan göra något av följande:

• Renovera produkter efter dina riktlinjer och standarder innan du lagerför produkten och uppdaterar din lagerinformation.
  • Kassera produkter som har returnerats men som inte kan säljas på nytt.

På den här sidan

Krav

För att använda Loop med SFN måste du uppfylla följande krav:

Ställ in SFN Loop-itegration

Steg:

1. Från Loop-admin, gå till Inställningar > Integrationer.
  2. Från sidan Tillgänglig integration, leta reda på Shopify Fulfillment Network och växlar sedan alternativet till på för att aktivera integrationen.
  3. Aktivera SFN-integration för enskilda policyer genom att gå till Inställningar > Returpolicyer.
  4. Valfritt: Skapa en returpolicy.
  5. Klicka på Redigera för returpolicyn som du vill lägga till SFN-integrationen i.
  6. Växla alternativet Aktivera Shopify Fulfillment Network till på.

Läs mer om hur du integrerar Loop med SFN, kundupplevelsen och svar på vanliga frågor.