Konfigurer Loop-integrationen med Shopify Fulfillment Network

Loop er en app til administration af returneringer, som du kan bruge til at skabe vækst i dit brand.Hvis du integrerer Loop i Shopify Fulfillment Network (SFN), kan du fokusere på at skabe vækst i din virksomhed, mens du også gør returneringsprocessen nemmere for dine kunder.

Loop hjælper dig med at automatisere din returneringsproces. Du kan f.eks. automatisere følgende trin i returneringsprocessen:

• godkendelse af returneringer
  • oprettelse af returlabels
  • returnering af produkter
  • ombytninger af produkter

Du kan også tilføje tilpasninger for at sikre, at dine specifikke kundebehov under returforløbet opfyldes. Hvis du integrerer Loop med SFN, kan du reducere din returneringsfrekvens og samlede tab ved at bruge de data for returneringer, der er genereret via Loop.

Når du har integreret Loop med SFN, modtager du en mailmeddelelse for alle produkter, der returneres og kontrolleres af SFN. Den mail, du modtager, kan indeholde følgende oplysninger:

• Direkte lageropdateringer for genopfyldte produkter.
  • Generelle bemærkninger om returneringen.
  • Billeder af det returnerede produkt, som du kan henvise til for at afgøre, om et produkt er beskadiget, eller om en returnering indeholder uventede varer.

Når du håndterer returneringer, bruger SFN oplysningerne fra Loop og gør derefter et af følgende:

• Istandsætter produkterne i henhold til dine retningslinjer og standarder, før produktet genopfyldes, og dine lageroplysninger opdateres.
  • Bortskaffer produkter, der er returneret, men som ikke kan videresælges.

Betingelser

Hvis du vil bruge Loop med SFN, skal du opfylde følgende krav:

Konfigurer Loop-integrationen med SFN

Trin:

1. I Loop-administratoren går du til Indstillinger > Integrationer.
  2. Find Shopify Fulfillment Network på siden Tilgængelige integrationer, og slå indstillingen til for at aktivere integrationen.
  3. Aktivér integrationen af SFN for individuelle politikker ved at gå til Indstillinger > Returpolitikker.
  4. Valgfrit: Opret en returpolitik.
  5. Klik på Rediger for den returpolitik, som du vil føje SFN-integrationen til.
  6. Slå indstillingen Aktivér Shopify Fulfillment Network til.

Få mere at vide om, hvordan du integrerer Loop med SFN, kundeoplevelsen og svar på ofte stillede spørgsmål.