Konfigurere Loop-integrasjonen med Shopify Fulfillment Network

Loop er en app for returbehandling som du kan bruke når du utvikler merkevaren din. Ved å integrere Loop med Shopify Fulfillment Network (SFN) kan du fokusere på å utvikle virksomheten, samtidig som du gjør returprosessen enklere for kundene.

Loop hjelper deg å automatisere returprosessen. Du kan for eksempel automatisere følgende steg i returprosessen:

• godkjenne returer
  • opprette returetiketter
  • produktreturer
  • produktbytter

Du kan også legge til tilpasninger for å sikre at dine bestemte kundebehov gjennom returreisen oppfylles. Ved å integrere Loop med SFN kan du redusere returandelen og det totale tapet ved å bruke returdata generert gjennom Loop.

Når du har integrert Loop med SFN vil du motta et e-postvarsel for produkter som er returnert og undersøkt av SFN. E-postmeldingen du mottar kan inneholde følgende informasjon:

• Direkte lageroppdateringer for produkter som er tilbakeført til lager.
  • Generelle merknader om returen.
  • Bilder av det returnerte produktet, som du kan undersøke for å finne ut om et produkt var skadet, eller om en retur inneholdt noen uventede varer.

Ved håndtering av returer bruker SFN informasjon fra Loop, og gjør deretter en av følgende:

• Renoverer produkter i henhold til dine retningslinjer og standarder før produktet tilbakeføres til lager og lagerinformasjonen oppdateres.
  • Avhender produkter som er returnert, men som ikke kan selges på nytt.

Krav

For å bruke Loop med SFN må du oppfylle følgende krav:

Konfigurer SFN Loop-integrasjonen

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Integrasjoner fra Loop-administrator.
  2. Finn Shopify Fulfillment Network på siden Tilgjengelige integrasjoner, og veksle alternativet på for å aktivere integrasjonen.
  3. Aktiver SFN-integrasjonen for enkeltbetingelser ved å gå til Innstillinger > Returbetingelser.
  4. Valgfritt: Opprett returbetingelser.
  5. Klikk på Rediger for returbetingelsene du vil legge SFN-integrasjonen til.
  6. Veksle alternativet Aktiver Shopify Fulfillment Network til på.

Finn ut mer om hvordan du integrerer Loop med SFN, kundeopplevelsen og svar på vanlige spørsmål.