Oversikt over Shopifys distribusjonsnettverk

Før du begynner å bruke Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) må du sikre at produktene dine er egnet for SFN, og at bedriften er konfigurert riktig for å oppfylle kundebestillinger.

Noen varer er ikke egnet for SFN. Parfymer eller parfymerte produkter krever for eksempel forhåndsgodkjenning før de kan sendes til SFN for oppfyllelse. Andre varer, som ammunisjon eller medisiner, er ikke tillatt, og kan ikke lagres eller oppfylles av SFN.

Hvis butikken er lokalisert i USA eller Canada, og du bruker SFN til å oppfylle internasjonalt, må butikken oppfylle visse krav for å sikre at de riktige importavgiftene og skattene blir beregnet.

Du kan også konfigurere Shopify Flow, en gratis automasjonsplattform som lar deg automatisere oppgaver og prosesser i Shopify-butikken og på tvers av apper inkludert SFN.