Ytterligere logistikktjenester Shopify Fulfillment Network (SFN) kan koble deg til

En pakke med oppfyllelses- og logistikktjenester er tilgjengelig for å oppfylle dine behov. Shopifys logistikknettverk inkluderer tjenester som leveres av Shopify Fulfillment Network (SFN), Flexport og 6 River Systems (6RS).

På denne siden

SFN

SFN er en oppfyllelsestjeneste som du kan bruke til å oppbevare lagerbeholdning og oppfylle bestillinger. Du kan bruke SFN til å redusere friksjon og kompleksitet i oppfyllelses- og logistikkprosesser.

Velge SFN

SFN er det beste alternativet når:

• Du bruker Shopify til å drive butikken.
  • Du leter etter et enkelt alternativ for å forenkle frakt og oppfyllelse.

Flexport

Flexport bruker maskinlærings- og optimaliseringsteknologi for å bygge oppfyllelsesnettverket, slik at alle, uansett hvor de befinner seg, kan tilby raske og kostnadseffektive leveranser til kunder. Flexport er en problemfri logistikkløsning som gir deg ende-til-ende-kontroll og trygghet, i tillegg til transparente og rimelige priser som kan hjelpe deg å øke salget.

Velge Flexport

Flexport er det beste valget når:

• Du bruker Shopify eller en annen e-handelsplattform enn Shopify til å drive butikken.
  • Du har behov for mer kompliserte oppfyllelsestjenester, som forberedelse av produkter, frakttjenester, lagerløsninger eller engros.

6 River Systems

6 River Systems tilbyr teknologiske oppfyllingsløsninger som setter fart på hele arbeidsflyten ved oppfyllelse, øker effektiviteten og forutsigbarheten i driften, optimaliserer arbeidskraft og styrker deg til å konkurrere gjennom multikanal-logistikk.

Du kan bruke verktøyene som leveres av 6 River Systems til å få mest mulig ut av oppfyllelsesdriften. Hvis du for eksempel er en lageroperatør, kan du bruke deres systemer for lagerstyring, eller Chuck.

• Med systemer for lagerstyring kan du holde oversikt og administrere lagerbeholdningen i lagrene.
  • Chuck er en autonom mobil robot som bruker maskinlæring og kunstig intelligens (AI) til å forbedre effektivitet og nøyaktighet ved å hjelpe deg med oppgaver knyttet til lagring, plukking, telling, oppfylling og sortering.

Velge 6 River Systems

6 River Systems er det beste valget når:

• Du vil bygge opp ditt eget lager.
  • Du har behov for lagerteknologi.
  • Du eier og drifter allerede et oppfyllelsesanlegg.