Administration af klargøringsanmodninger

En anmodning om klargøring er en registrering af de varer, som Shopifys distributionsnetværk klargør. Du kan finde den i din Shopify-administrator, og den er baseret på kundens ordre. En anmodning om klargøring indeholder de varer, som Shopifys distributionsnetværk skal finde og pakke for at opfylde alle eller nogle af klargøringerne i en Shopify-ordre.

En ordre kan have flere anmodninger om klargøring. Hver klargøring i en abonnementsordre bliver f.eks. til en selvstændig klargøringsanmodning i Shopifys distributionsnetværk, når den er planlagt til at blive behandlet i Shopify.

Hvis en klargøringsanmodning kræver din opmærksomhed, vises en bannermeddelelse i din app for Shopifys distributionsnetværk.

Du kan tilgå dine klargøringsanmodninger i din app for Shopifys distributionsnetværk ved at klikke på Se alle i afsnittet Åbne klargøringsanmodninger.