Shopifys distributionsnetværk – krav til klargøring

Sørg for, at du opfylder kravene til klargøring, så Shopifys distributionsnetværk kan behandle dine Shopify-ordrer korrekt. Hvis du har brug for at ændre indstillingerne for produkter, f.eks. SKU'en, skal du kontakte dit Fulfillment Success-team, før du ændrer det.

Hvis du ønsker, at Shopifys distributionsnetværk skal levere din pakke hurtigere til kunderne, kan du opgradere fragtlabelen til din ordre.

Krav til klargøring

Shopifys distributionsnetværk klargør kun ordrer, hvis de opfylder følgende betingelser:

• produktvarianterne har følgende attributter:

• hele lagerbeholdningen for ordren er tilgængelig

• ordrens leveringsadresse er gyldig

• ordren er ikke-klargjort

• ordren er markeret som betalt, eller betalingen er autoriseret (hvis ordren kommer via salgskanalerne Google og Facebook)

• du har betalt dine fakturaer og har adgang til din butik

Hvis du har installeret en app, der markerer dine Shopify-ordrer som klargjorte, vil disse klargjorte ordrer blive ignoreret af Shopifys distributionsnetværk.