Send din klargøring igen

Hvis du ønsker, at Shopifys distributionsnetværk skal sende klargøringen af din Shopify-ordre igen, f.eks. på grund af en mistet pakke, skal du duplikere den oprindelige ordre, så kunden kan modtage meddelelser om den nye forsendelse via mail.

Du kan gøre ordren gratis ved at angive en rabat på 100 % samt gratis levering. Du kan mærke ordren som en genlevering ved hjælp af et tag eller en ordrebemærkning, så det er tydeligt, hvorfor ordren blev afgivet.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.
  2. Klik på den ordre, du vil levere igen.
  3. Klik på Flere handlinger, og klik derefter på Dupliker.
  4. Føj yderligere oplysninger til ordren:

1. Klik på Tilføj levering, og vælg derefter en leveringspris. Hvis du ikke vil opkræve nogen leveringsgebyrer, skal du vælge Gratis levering.
    2. Valgfrit: Klik på Tilføj rabat, og anvend derefter en rabat på 100 %.
    3. Valgfrit: I Tags kan du tilføje et tag om, at ordren er en genlevering, f.eks. med Reshipment eller Reorder.
    4. Valgfrit: I Bemærkninger kan du tilføje en bemærkning om, at ordren er en genlevering.
    5. Valgfrit: Klik på Skatter for at justere eventuelle skatteindstillinger for ordren.
  5. Gennemfør ordren ved at gøre et af følgende:

• Hvis du vil oprette ordren uden at debitere kunden, skal du klikke på Markér som betalt og derefter på Opret ordre.
    • Hvis du vil sende kunden en faktura for ordren, skal du klikke på Send faktura og fuldføre mailen.
    • Hvis du vil debitere kundens kreditkort for ordren, skal du klikke på Betal med kreditkort og angive betalingsoplysningerne.
    • Hvis du vil modtage betaling uden for Shopify, skal du klikke på Markér som afventende, vælge typen af betaling og derefter klikke på Opret ordre.