Overvåg dine klargøringsanmodninger

Du kan overvåge status for dine anmodninger om klargøring for Shopifys distributionsnetværk ved at opsætte og gemme ordrefiltre. Det giver dig mulighed for hurtigt at se alle anmodninger om klargøring, som kræver din opmærksomhed.

Hvis du vil oprette gemte visninger, kan du filtrere efter klargøringsstatus eller efter ordretags, der automatisk tilføjes af SFN.

Overvåg dine SFN-klargøringsanmodninger ved hjælp af klargøringsstatus

Du kan overvåge ordrer baseret på deres klargøringstatus ved at filtrere dine ordrer efter klargøringsstatus og derefter gemme ordrevisningen for hvert filter.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på Filtre på en ordre.

3. Klik på Vælg filter, og klik derefter på Klargøringsstatus.

4. Klik på Vælg værdi, og vælg derefter den klargøringsstatus, der skal filtreres efter.

5. Valgfrit: Gem dine filtre i en eksisterende ordrevisning eller gem dine filtre i en ny ordrevisning.

Overvåg dine SFN-klargøringsanmodninger ved hjælp af ordretags

Du kan overvåge status for dine anmodninger om klargøring i Shopifys distributionsnetværk på siden Ordrer i din Shopify-administrator ved at filtrere ordrer, der har SFN tags. For eksempel at vise alle dine Shopify-ordrer, der har en SFN-klargøringsanmodning i venteposition, kan du filtrere dine ordrer i din Shopify-administrator ved hjælp af SFN: On hold tagget.

Dine Shopify-ordrer tagges automatisk af SFN baseret på status for deres klargøringsanmodninger. Hvis du vil filtrere dine ordrer præcist ved hjælp af tags med klargøringsanmodninger fra Shopifys distributionsnetværk, skal du sørge for, at du bruger de nøjagtige tags, der er tildelt af Shopifys distributionsnetværk, når du filtrerer.

Brug følgende tags til at filtrere dine ordrer i henhold til status for anmodningen om klargøring i Shopifys distributionsnetværk:

• SFN: Accepted
  • SFN: Requested
  • SFN: On hold
  • SFN: In progress
  • SFN: Canceled
  • SFN: Fulfilled
  • SFN: Partially fulfilled

Brug følgende tags til at filtrere dine ordrer i overensstemmelse med årsagen til, at anmodningen om klargøring i Shopifys distributionsnetværk er sat på pause:

• SFN: Invalid address
  • SFN: Country not supported
  • SFN: Inventory not available
  • SFN: Canceled by fulfillment center
  • SFN: Fulfillment paused
  • SFN: Custom packaging out of stock

Hvis du vil vise dine filtrerede lister over ordrer med tags for Shopifys distributionsnetværk igen i fremtiden, skal du gemme dine filtre i den eksisterende ordrevisning eller oprette en ny ordrevisning. Få mere at vide under Ordrevisninger.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på Filtre på en ordre.

3. Klik på Tilføj filter, og klik derefter på menuen Vælg filter.

4. Vælg Tagget med, og klik derefter på menuen Vælg værdi.

5. Kopiér og indsæt det tag for Shopifys distributionsnetværk, som du vil filtrere efter.

6. Valgfrit: Gem dine filtre i en eksisterende ordrevisning eller gem dine filtre i en ny ordrevisning.

Du kan få adgang til status for dine anmodninger om opfyldelse på siden Ordrer i din Shopify-administrator. Klargøringsstatus angiver det stadie af klargøringsprocessen, som ordren er i.

Kritiske beskeder om uventede forsinkelser af klargøring

Uventede hændelser, som f.eks. dårligt vejr, kan medføre forsinkelser af klargøringen hos Shopifys distributionsnetværk og levering af fragtfirmaer. Hvis der opstår uventede forsinkelser, vises en besked i appen for Shopifys distributionsnetværk. Klik på Flere oplysninger på beskeden for at få flere oplysninger om årsagen til forsinkelsen.

Hvis en forsinkelse, der kan påvirke din butik, forventes at vare længere end 24 timer, modtager butiksejeren en mailbesked om forsinkelsen. Hvis en forsinkelse, der påvirker din butik, forventes at vare længere end 3 dage, kontakter Shopifys distributionsnetværk dig med henblik på at afhjælpe effekten af forsinkelsen.

Statusdefinitioner for anmodning om klargøring for SFN

Følgende er definitioner af mulige statusser for anmodninger om klargøring.

Statusser for klargøringsanmodninger i Shopifys distributionsnetværk og deres beskrivelser
Status Beskrivelse
Afventer Forsinkelsesperioden for klargøring af denne ordre er ikke slut.Klargøringsanmodningen sendes til Shopifys distributionsnetværk, når udskydelsen er afsluttet.
I gang Din anmodning om klargøring er tildelt et klargøringsnetværk, og denne ansøgning er startet.
Delvis klargjort Din klargøringsanmodnings er opdelt i flere pakker, og én eller flere af pakkerne er ikke blevet klargjort endnu.
Klargjort

Alle varer i din anmodning om klargøring er pakket i distributionscentret, og der planlægges afhentning af et transportfirma.

Det kan tage op til fire dage at se den første scanning af det trackingnummer, der er knyttet til ordren.

Sat på pause Ordren er sat på hold, og der er ikke sendt nogen anmodning om ordre til SFN. Et ordreflow, der er sat på hold, kan have sat ordren på hold automatisk, eller ordren blev sat på hold manuelt.
Afvist Anmodningen om klargøring er blevet afvist, fordi et problem forhindrer SFN i at opfylde din ordre.Få mere at vide om afviste anmodninger om klargøring.