Overvåg dine klargøringsanmodninger

Hvis du vil overvåge processen omkring dine klargøringsanmodninger for Shopifys distributionsnetværk, kan du klikke på Se alle i afsnittet Åbne klargøringsanmodninger eller på siden Ordrer i din Shopify-administrator.

Når du har klargøringsanmodninger, der er sat på pause, viser listen Opgaver på siden Oversigt i din app til Shopifys distributionsnetværk Løs klargøringsanmodning på pause. Hvis du vil have flere oplysninger om pausen, kan du gå til siden med oplysninger for denne anmodning. Her kan du finde den specifikke årsag til pausen og se, hvordan du kan løse problemet.

Overvåg dine anmodninger om klargøring i din Shopify-administrator

Du kan overvåge status for dine anmodninger om klargøring i Shopifys distributionsnetværk på siden Ordrer i din Shopify-administrator ved at filtrere ordrer, der har tags for Shopifys distributionsnetværk. Hvis du f.eks. vil have vist alle dine Shopify-ordrer, der har en anmodning om klargøring i Shopifys distributionsnetværk, som er sat på pause, kan du filtrere dine ordrer i Shopify-administrator ved hjælp af tagget SFN: On hold.

Dine Shopify-ordrer tagges automatisk af Shopifys distributionsnetværk afhængigt af deres status og årsagen til pause for deres anmodninger om klargøring. Hvis du vil filtrere dine ordrer med tags for anmodning om klargøring af Shopifys distributionsnetværk nøjagtigt, skal du sørge for bruge præcis de tags, som Shopifys distributionsnetværk har tilknyttet, når du filtrerer.

Brug følgende tags til at filtrere dine ordrer i henhold til status for anmodningen om klargøring i Shopifys distributionsnetværk:

• SFN: Accepted
  • SFN: Requested
  • SFN: On hold
  • SFN: In progress
  • SFN: Canceled
  • SFN: Fulfilled
  • SFN: Partially fulfilled

Brug følgende tags til at filtrere dine ordrer i overensstemmelse med årsagen til, at anmodningen om klargøring i Shopifys distributionsnetværk er sat på pause:

• SFN: Invalid address
  • SFN: Country not supported
  • SFN: Inventory not available
  • SFN: Annulleret af distributionscenteret
  • SFN: Fulfillment paused
  • SFN: Custom packaging out of stock

Hvis du vil vise dine filtrerede lister over ordrer med tags for Shopifys distributionsnetværk igen i fremtiden, skal du gemme dine filtre i den eksisterende ordrevisning eller oprette en ny ordrevisning. Få mere at vide under Ordrevisninger.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på Filtre på en ordre.

3. Klik på Tilføj filter, og klik derefter på menuen Vælg filter.

4. Vælg Tagget med, og klik derefter på menuen Vælg værdi.

5. Kopiér og indsæt det tag for Shopifys distributionsnetværk, som du vil filtrere efter.

6. Valgfrit: Gem dine filtre i en eksisterende ordrevisning eller gem dine filtre i en ny ordrevisning.