Overvåk oppfyllingsforespørsler

For å overvåke fremdriften til oppfyllingsforespørsler til Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) kan du klikke på Vis alle i seksjonen Åpne oppfyllingsforespørsler eller Bestillinger-siden i Shopify-administrator.

Når du har oppfyllingsforespørsler som står på vent, vil listen OppgaverOversikt-siden i SFN-appen vise Løs stanset oppfyllingsforespørsel. Hvis du vil ha mer informasjon om stansen, kan du gå til detaljsiden for forespørselen for å finne årsaken til stansen, og hvordan den kan løses.

Overvåk oppfyllingsforespørsler i Shopify-administrator

Du kan følge fremdriften for SFN-oppfyllingsforespørsler på Bestillinger-siden i Shopify-administrator ved å filtrere bestillinger som har SFN-tagger. For å vise alle Shopify-bestillinger med en ventende SFN-oppfyllingsforespørsel, kan du for eksempel filtrere bestillingene i Shopify-administrator med taggen SFN: På vent.

Shopify-bestillingene dine tagges automatisk av SFN basert på status og årsak til stans for oppfyllingsforespørslene. For at bestillingene med SFN-oppfyllingsforespørselstagger skal kunne filtreres riktig, må du passe på at du bruker de nøyaktige taggene som tilordnes av SFN når du filtrerer.

Bruk følgende tagger for å filtrere bestillinger i henhold til statusen for SFN-oppfyllingsforespørselen:

• SFN: Akseptert
  • SFN: Forespurt
  • SFN: På vent
  • SFN: Pågår
  • SFN: Kansellert
  • SFN: Oppfylt
  • SFN: Delvis oppfylt

Bruk følgende tagger til å filtrere bestillingene dine etter årsak for stansen av SFN-oppfyllingsforespørselen:

• SFN: Ugyldig adresse
  • SFN: Landet støttes ikke
  • SFN: Lagerbeholdning er ikke tilgjengelig
  • SFN: Kansellert av oppfyllingssenter
  • SFN: Oppfyllelsen er midlertidig stanset
  • SFN: Tilpasset emballasje utsolgt

For å vise de filtrerte listene over bestillinger med SFN-tagger igjen i fremtiden kan du lagre filterne til den eksisterende bestillingsvisningen, eller opprette en ny bestillingsvisning. For mer informasjon kan du se Bestillingsvisninger.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Klikk på Filtre på en hvilken som helst bestillingsvisning.

3. Klikk på Legg til filter, og klikk på menyen Velg filter.

4. Velg Tagget med, og klikk på menyen Velg verdi.

5. Kopier og lim inn SFN-taggen du vil filtrere etter.

6. Valgfritt:Lagre filterne til en eksisterende bestillingsvisning eller lagre filterne til en ny bestillingsvisning.