Seuraa jakelupyyntöjäsi

Jos haluat valvoa Shopifyn jakeluverkoston (SFN) jakelupyyntöjen edistymistä, voit klikata Avoimet jakelupyynnöt -osiossa tai Shopify-ylläpitäjän Tilaukset-sivulla Näytä kaikki.

Kun sinulla on pidossa olevia jakelupyyntöjä, SFN-sovelluksen Tehtävä-luettelossa Yleiskatsaus-sivulla näkyy Ratkaise pidossa oleva jakelupyyntö. Jos haluat lisätietoja pidosta, siirry pyynnön tietosivulle, jotta saat lisätietoja pidon syystä ja siitä, ja miten se ratkaistaan.

Seuraa jakelupyyntöjä Shopify-ylläpitäjässä

Voit seurata SFN-jakelupyyntöjen etenemistä Shopify-ylläpitäjän Tilaukset-sivulla suodattamalla tilauksia, joissa on SFN-tunnisteet. Jos esimerkiksi haluat näyttää kaikki Shopify-tilaukset, joilla on pidossa SFN-tilauspyyntö, voit suodattaa tilauksiasi Shopify-ylläpitäjässä käyttämällä SFN:pidossa-tunnistetta.

SFN merkitsee Shopify-tilauksesi automaattisesti tilausten jakelupyyntöjen tilan ja pidossa olon syyn perusteella. Jos haluat suodattaa tilauksesi tarkasti SFN:n jakelupyyntöjen tunnisteilla, pidät huolta siitä, että käytät suodattaessasi täsmälleen samoja tunnisteita, jotka SFN on antanut.

Voit suodattaa tilauksiasi SFN:n tilauspyynnön tilan mukaan seuraavia tunnisteita käyttämällä:

• SFN: Hyväksytty
  • SFN: Pyydetty
  • SFN: Pidossa
  • SFN: Käynnissä
  • SFN: Peruutettu
  • SFN: Jaeltu
  • SFN: Jaeltu osittain

Voit suodattaa tilauksiasi Shopifyn jakeluverkoston jakelupyynnön tilan mukaan seuraavia tunnisteita käyttämällä:

• SFN: Virheellinen osoite
  • SFN: Maata ei tueta
  • SFN: Varasto ei ole käytettävissä
  • SFN: Jakelukeskuksen tekemä peruutus
  • SFN: Jakelu keskeytetty
  • SFN: Mukautetut pakkaukset loppuneet varastosta

Jos haluat näyttää SFN-tunnisteilla varustettujen tilausten suodatetut luettelot jatkossa uudelleen, tallenna suodattimet olemassa olevaan tilausnäkymään tai luo uusi tilausnäkymä. Lisätietoja on kohdassa Tilausnäkymät.

Toimi näin:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa missä tahansa tilausnäkymässä Suodattimet.

3. Klikkaa Lisää suodatin ja klikkaa sitten Valitse suodatin -valikkoa.

4. Valitse Merkitty tunnisteella ja klikkaa sitten Valitse arvo -valikkoa.

5. Kopioi ja liitä SFN-tunniste, jonka mukaan haluat suodattaa.

6. Valinnainen:Tallenna suodattimet olemassa olevaan tilausnäkymään tai tallenna suodattimet uuteen tilausnäkymään.