Seuraa jakelupyyntöjäsi

Jos haluat valvoa Shopifyn jakeluverkoston (SFN) jakelupyyntöjen edistymistä, voit klikata Avoimet jakelupyynnöt -osiossa tai Shopify Adminin Tilaukset-sivulla Näytä kaikki.

Kun sinulla on pidossa olevia jakelupyyntöjä, SFN-sovelluksen Tehtävä-luettelossa Yleiskatsaus-sivulla näkyy Ratkaise pidossa oleva jakelupyyntö. Jos haluat lisätietoja pidosta, siirry pyynnön tietosivulle, jotta saat lisätietoja pidon syystä ja siitä, ja miten se ratkaistaan.

Seuraa jakelupyyntöjä Shopify Adminissa

Voit seurata SFN-jakelupyyntöjen etenemistä Shopify Adminin Tilaukset-sivulla suodattamalla tilauksia, joissa on SFN-tunnisteet. Jos esimerkiksi haluat näyttää kaikki Shopify-tilaukset, joilla on pidossa SFN-tilauspyyntö, voit suodattaa tilauksiasi Shopify Adminissa käyttämällä SFN:pidossa-tunnistetta.

SFN merkitsee Shopify-tilauksesi automaattisesti tilausten jakelupyyntöjen tilan ja pidossa olon syyn perusteella. Jos haluat suodattaa tilauksesi tarkasti SFN:n jakelupyyntöjen tunnisteilla, pidät huolta siitä, että käytät suodattaessasi täsmälleen samoja tunnisteita, jotka SFN on antanut.

Voit suodattaa tilauksiasi SFN:n tilauspyynnön tilan mukaan seuraavia tunnisteita käyttämällä:

• SFN: Hyväksytty
  • SFN: Pyydetty
  • SFN: Pidossa
  • SFN: Käynnissä
  • SFN: Peruutettu
  • SFN: Jaeltu
  • SFN: Jaeltu osittain

Voit suodattaa tilauksiasi Shopifyn jakeluverkoston jakelupyynnön tilan mukaan seuraavia tunnisteita käyttämällä:

• SFN: Virheellinen osoite
  • SFN: Maata ei tueta
  • SFN: Varasto ei ole käytettävissä
  • SFN: Jakelukeskuksen tekemä peruutus
  • SFN: Jakelu keskeytetty
  • SFN: Mukautetut pakkaukset loppuneet varastosta

Jos haluat näyttää SFN-tunnisteilla varustettujen tilausten suodatetut luettelot jatkossa uudelleen, tallenna suodattimet olemassa olevaan tilausnäkymään tai luo uusi tilausnäkymä. Lisätietoja on kohdassa Tilausnäkymät.

Toimi näin:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa missä tahansa tilausnäkymässä Suodattimet.

3. Klikkaa Lisää suodatin ja klikkaa sitten Valitse suodatin -valikkoa.

4. Valitse Merkitty tunnisteella ja klikkaa sitten Valitse arvo -valikkoa.

5. Kopioi ja liitä SFN-tunniste, jonka mukaan haluat suodattaa.

6. Valinnainen:Tallenna suodattimet olemassa olevaan tilausnäkymään tai tallenna suodattimet uuteen tilausnäkymään.