Osittaisen jakelun pyytäminen

Oletusarvoisesti Shopify Fulfillment Network (SFN) yrittää jaella koko pyyntösi yhdessä laatikossa toimitus- ja jakelukulujen säästämiseksi. Jos haluat poistaa joitakin tuotteita ja jaella vain osan jakelupyynnöstä, voit jakaa jakelupyyntösi manuaalisesti osiin jakelupyynnössäsi. Jos esimerkiksi jokin pyynnön tuotteista on loppunut varastosta, voit poistaa sen pyynnöstä, jotta muut tuotteet voidaan toimittaa asiakkaille mahdollisimman pian.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta, jota haluat muokata.
  3. Muokkaa tilausta jakaaksesi sen erillisiksi jakelupyynnöksi.
  4. Kun olet tehnyt tilauksen muokkauksen, tee jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Jakele varastosta loppuneet SKU-koodit manuaalisesti.
    • Jätä jäljellä olevat SKU-tiedostot pitoon, kunnes niitä on jällen varastossa.
    • Muokkaa tai hyvitä jäljellä olevia SKU-koodit, jos et voi jaella niitä. Esimerkiksi tuotetta ei koskaan palauteta varastoon.
  5. Tee joku seuraavista:

• Klikkaa Pyydä jakelua.
    • Klikkaa ... - valikkoa ja valitse joko Aseta jakelu pitoon tai Muuta sijaintia.

Jos varastoa ei ole saatavilla tuotteiden jakelemiseksi, pyyntö asetetaan automaattisesti pitoon, kunnes varasto vastaanotetaan.