Osittaisen jakelun pyytäminen

Oletusarvoisesti Shopifyn jakeluverkosto yrittää jaella koko pyyntösi yhdessä laatikossa säästääkseen toimitus- ja jakelukuluissa. Jos haluat poistaa joitakin tuotteita ja jaella vain osan jakelupyynnöstä, voit jakaa jakelupyyntösi osiin. Jos esimerkiksi jokin pyynnön tuotteista on loppunut varastosta, voit poistaa sen pyynnöstä, jotta muut tuotteet voidaan toimittaa asiakkaille mahdollisimman pian.

Jos haluat poistaa tuotteita jakelupyynnöstä, sinun on poistettava tuote tilauksestasi Shopifyssa, aloitettava jakelu SFN-sovelluksessa ja lisättävä tuote sitten takaisin tilaukseesi Shopifyssa.

Toimi näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta, jota haluat muokata.
  3. Muokkaa tilaustietojen sivulla tilausta poistaaksesi tuotteen, jonka haluat SFN:n jakelevan Shopify-tilauksestasi erillään. Tilauksen muokkaaminen peruuttaa alkuperäisen jakelupyyntösi SFN:ssä ja luo jäljelle jääneistä tuotteista uuden pyynnön.
  4. Valitse Näytä jakelun tiedot.
  5. Valitse SFN-sovelluksen jakelupyyntösivulla Jakele nyt.
  6. Klikkaa Yhteenveto-osiossa tilausnumeroa.
  7. Muokkaa Shopify Adminin tilaustietojen sivulla tilausta lisätäksesi tuotteen, jonka poistit aiemmin. Uusi tuote näkyy tilauksessa erillisenä Jakelematon-jakelukorttina, ja SFN saa siitä erillisen tilauspyynnön.

Jos varastoa ei ole saatavilla tuotteiden jakelemiseksi, pyyntö asetetaan automaattisesti pitoon, kunnes varasto vastaanotetaan.