Anmod om en delvis klargøring

Shopifys distributionsnetværk forsøger som standard at klargøre hele din anmodning i én pakke for at spare omkostningerne til levering og klargøring. Hvis du vil fjerne nogle varer og kun klargøre dele af en klargøringsanmodning, kan du opdele klargøringsanmodningen manuelt. Hvis en af varerne i anmodningen f.eks. er udsolgt, kan du fjerne den fra anmodningen, så de resterende varer kan blive leveret til kunden så hurtigt som muligt.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.
  2. Klik på den ordre, du vil redigere.
  3. Rediger en ordre for at opdele den i separate anmodninger om klargøring.
  4. Når du er færdig med at redigere en ordre, skal du gøre et af følgende:

• Klargør SKU'er, der er ikke er på lager, manuelt.
    • Lad de resterende SKU'er være afventende, indtil de er genopfyldt.
    • Rediger eller refunder de resterende SKU'er, hvis der ikke er nogen mulighed for klargøring. F.eks. hvis varen aldrig bliver genopfyldt.
  5. Gør et af følgende:

• Klik på Anmod om klargøring.
    • Klik på menuen ..., og vælg enten Sæt klargøring på pause eller Skift lokation.

Hvis der ikke er nok lagerbeholdning til at klargøre varerne, sættes klargøringen automatisk på pause, indtil lagerbeholdningen er modtaget.