Verzoek om gedeeltelijke fulfilment

Het Shopify Fulfillment Network (SFN) probeert standaard je volledige aanvraag in één doos te bezorgen om verzend- en afhandelingskosten te besparen. Als je enkele artikelen eruit wilt halen en maar een deel van de fulfilmentaanvraag wilt afhandelen, kun je de aanvraag opsplitsen. Als een van de artikelen in de aanvraag bijvoorbeeld niet op voorraad is, kun je deze uit de aanvraag halen, zodat de resterende artikelen zo snel mogelijk bij klanten kunnen worden bezorgd.

Als je artikelen wilt verwijderen uit een fulfilmentaanvraag, moet je het artikel uit je bestelling verwijderen in Shopify, de fulfilment starten in je SFN-app en vervolgens het artikel weer toevoegen aan je bestelling in Shopify.

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Klik op de bestelling die je wilt bewerken.
  3. Als je wilt dat SFN een afzonderlijke bestelling afhandelt, kun je op de pagina met bestelgegevens je bestelling bewerken om het artikel te verwijderen. Als je je bestelling bewerkt, wordt je originele fulfilmentaanvraag in SFN geannuleerd en wordt een nieuwe aanvraag met de resterende artikelen aangemaakt.
  4. Klik op Fulfilmentgegevens bekijken.
  5. Klik op de pagina met de fulfilmentaanvraag in je SFN-app op Nu afhandelen.
  6. Klik op het bestelnummer in het gedeelte Overzicht.
  7. Op de pagina met bestelgegevens in je Shopify-beheercentrum bewerk je de bestelling om het artikel toe te voegen dat je eerder hebt verwijderd. Het nieuwe artikel wordt weergegeven als een afzonderlijke openstaande fulfillmentkaart in de bestelling die wordt uitgevoerd en SFN ontvangt een afzonderlijke fulfilmentaanvraag.

Als er geen voorraad beschikbaar is om de artikelen af te handelen, wordt de aanvraag automatisch in de wacht gezet totdat de voorraad is ontvangen.