Verzoek om gedeeltelijke fulfilment

Het Shopify Fulfillment Network (SFN) probeert standaard je volledige aanvraag in één doos te bezorgen om verzend- en fulfilmentkosten te besparen. Als je enkele artikelen eruit wilt halen en maar een deel van de fulfilmentaanvraag wilt afhandelen, kun je de aanvraag opsplitsen. Als een van de artikelen in de aanvraag bijvoorbeeld niet op voorraad is, kun je it artikel uit de aanvraag halen, zodat de resterende artikelen zo snel mogelijk bij klanten kunnen worden bezorgd.

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Klik op de bestelling die je wilt bewerken.
  3. Splits een bestelling in afzonderlijke afhandelingsaanvragen op door deze te bewerken.
  4. Wanneer je de bestelling hebt bewerkt, doe je een van de volgende dingen:

• SKU's die niet op voorraad zijn, handmatig afhandelen.
    • De resterende SKU's pauzeren, totdat ze herbevoorraad zijn.
    • Als er geen optie voor afhandeling is, de resterende SKU's bewerken of terugbetalen. Dit is bijvoorbeeld het geval als het artikel nooit meer wordt herbevoorraad.
  5. Doe een van de volgende dingen:

• Klik op Fulfilment aanvragen.
    • Klik op het menu ... en selecteer Fulfilment pauzeren of Locatie wijzigen.

Als er geen voorraad beschikbaar is om de artikelen af te handelen, wordt de aanvraag automatisch in de wacht gezet totdat de voorraad is ontvangen.