Begär delvis distribution

Som standard försöker Shopifys distributionsnätverk (SFN) att distribuera hela din förfrågan i en enda kartong för att spara frakt- och leveranskostnader. Om du vill ta bort vissa artiklar och endast distribuera en del av din distributionsbegäran, kan du dela upp din distributionsbegäran manuellt. Till exempel, om en av artiklarna i förfrågan är slut i lager kan du ta bort den från förfrågan så att de återstående artiklarna kan levereras till kund så snart som möjligt.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till ordrar.
  2. Klicka på ordern som du vill redigera.
  3. Redigera en order för att dela upp den i separata förfrågningar om distribution.
  4. Gör något av följande när du har redigerat en order:

• Manuellt distribuera SKU:er som är slut i lager.
    • Sätt återstående SKU:er i vänteläge tills de är åter i lager.
    • Redigera eller återbetala återstående SKU:er om det inte finns något alternativ för distribution. Artikeln kommer till exempel aldrig att fyllas på igen.
  5. Gör något av följande:

• Klicka på Begär fullgörande.
    • Klicka på ...-menyn och välj antingen Sätt distribution i vänteläge eller Byt plats.

Om inget lager finns tillgängligt för att distribuera artiklarna kommer begäran automatiskt att placeras som parkerad tills lagervarorna tas emot.