Je fulfillmentaanvragen controleren

Als je de voortgang van je fulfillmentaanvragen voor Shopify Fulfillment Netwerk (SFN) wilt controleren, kun je op Alles bekijken klikken in de sectie Openstaande fulfillmentaanvragen of de pagina Bestellingen in je Shopify-beheercentrum.

Wanneer er fulfillmentaanvragen zijn gepauzeerd, zie je in de lijst Taken op de Overzichtspagina van je SFN-app het bericht Pauzering fulfillmentaanvraag opheffen. Als je meer informatie over de pauzering wilt, kun je op de detailpagina voor die aanvraag de specifieke reden voor de pauzering bekijken en hoe je deze kunt oplossen.

Controleer je fulfillment-aanvragen in je Shopify-beheercentrum

Je kunt de voortgang van je SFN-fulfillmentaanvragen volgen op de pagina Bestellingen in je Shopify-beheercentrum door bestellingen te filteren die SFN-tags hebben. Als je bijvoorbeeld al je Shopify-bestellingen wilt weergeven met een SFN-fulfillmentaanvraag in de wacht, kun je je bestellingen in je Shopify-beheercentrum filteren met behulp van de SFN: On hold-tag.

Je Shopify-bestellingen worden door SFN automatisch getagd op basis van de status en reden voor de wachtstand van hun fulfillment-aanvragen. Als je je bestellingen nauwkeurig wilt filteren met SFN-tags voor fulfillmentaanvragen, zorg er dan voor dat je bij het filteren de exacte tags gebruikt die door SFN worden toegewezen.

Gebruik de volgende tags om je bestellingen te filteren op basis van de status van het SFN-fulfillmentaanvraag:

• SFN: geaccepteerd
  • SFN: aangevraagd
  • SFN: in de wacht
  • SFN: wordt uitgevoerd
  • SFN: geannuleerd
  • SFN: afgehandeld
  • SFN: gedeeltelijk afgehandeld

Gebruik de volgende tags om je bestellingen te filteren op basis van de reden voor de pauzering voor de fulfillmentaanvraag in SFN:

• SFN: ongeldig adres
  • SFN: land niet ondersteund
  • SFN: voorraad niet beschikbaar
  • SFN: geannuleerd door fulfillmentcentrum
  • SFN: fulfillment gepauzeerd
  • SFN: Aangepaste verpakking niet op voorraad

Om in de toekomst je gefilterde lijsten van bestellingen met SFN-tags opnieuw weer te geven, sla je de filters op in de bestaande bestelweergave of maak je een nieuwe bestelweergave aan. Zie Bestelweergaven voor meer informatie.

Stappen:

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.

2. Klik op Filters in een van de bestelweergaven.

3. Klik op Filter toevoegen en klik op het menu Filter selecteren.

4. Selecteer Getagd met en klik op het menu Waarde selecteren.

5. Kopieer en plak de SFN-tag op waar je op wilt filteren.

6. Optioneel: sla je filters op in een bestaande bestelweergave of sla je filters op in een nieuwe bestelweergave.