Een fulfilmentvertraging instellen voor Shopify Fulfillment Network

Als je tijd wilt hebben om bestellingen te annuleren, bestellingen te bewerken of klantproblemen op te lossen voordat medewerkers van het Shopify Fulfillment Network (SFN) beginnen met het afhandelen van je bestellingen, kun je een fulfilmentvertraging instellen van maximaal 120 minuten.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Shopify Fulfillment Network.

3. Klik op App openen.

4. Klik op Instellingen.

5. Klik op Bestellingen beheren.

6. Klik in de sectie Bestellingsverwerking op Bestellingen ter controle vasthouden in de sectie Fulfilmentverwerkingen in de wacht.

7. Als je de vertragingsduur van standaard 30 minuten wilt wijzigen, klik je op 30 minuten en selecteer je het aantal minuten.

8. Klik op Opslaan.

Als je niet wilt dat SFN het afhandelen van je bestellingen vertraagt, kun je klikken op De bestelling automatisch afhandelen in je SFN-app-instellingen.

Als je de fulfilmentvertraging wilt omzeilen voor een specifieke bestelling, kun je een fulfimentaanvraag doen door op de fulfilmentaanvraagpagina in je SFN-app te klikken op Nu afhandelen.