Een fulfilmentvertraging instellen voor Shopify Fulfillment Network

Als je de tijd wilt hebben om bestellingen te annuleren of bewerken of om problemen van klanten op te lossen voordat SFN-medewerkers beginnen met de fulfilment van je bestelling, kun je een vertraging instellen.

Stappen:

1. Klik vanuit het Shopify-beheercentrum op*Apps* > Shopify Fulfillment Network.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Voer in de sectie Vertragingen en wachttijden een aantal minuten in het vak Tijdvertraging in.

Als je de fulfilmentvertraging wilt omzeilen voor een specifieke bestelling, kun je een fulfimentaanvraag doen door op de fulfilmentaanvraagpagina in je SFN-app te klikken op Nu afhandelen.