Producten toevoegen aan het Shopify Fulfillment Network

Voordat je producten naar het Shopify Fulfillment Network (SFN) kunt verzenden voor orderverwerking, voeg je de producten eerst toe aan SFN. Je kunt producten afzonderlijk of bulksgewijs toevoegen vanaf het tabblad Voorraad in de SFN-app.

Kijk na of producten die je aan SFN toevoegt voldoen aan de geschiktheidsvereisten voor producten van SFN en of je deze producten via SFN wilt afhandelen.

Bij het selecteren van producten kunnen de volgende tags worden weergegeven in de kolom Tags:

• Populair, als de SKU een van je 300 best verkopende producten is in de afgelopen 30 dagen.
  • SKU in gebruik, als de SKU al wordt gebruikt voor een product dat door SFN is afgehandeld.
  • Nieuw toegevoegd, als je de SKU in de afgelopen 30 dagen hebt aangemaakt.

Producten afzonderlijk of in bulk toevoegen in de SFN-app

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Shopify Fulfillment Network.

3. Klik op App openen.

4. Klik op Voorraad en klik vervolgens op Producten toevoegen.

5. Selecteer de productvarianten die je aan SFN wilt toevoegen en klik vervolgens op Volgende.

6. Als er varianten zijn die je niet aan SFN kunt toevoegen, wordt een lijst weergegeven met de varianten met problemen. Los eventuele problemen op of klik op Alle producten met problemen verwijderen om door te gaan.

7. Klik op Volgende.

8. Bevestig dat de geselecteerde producten in aanmerking komen om door SFN te worden afgehandeld door de checklist af te gaan.

9. Klik op Volgende om je producten aan SFN toe te voegen.