Je contactvoorkeuren beheren voor het Shopify Fulfillment Network

Je kunt opgeven welke medewerkers e-mailmeldingen ontvangen over het Shopify Fulfillment Network (SFN). Medewerkers kunnen aan de volgende onderwerpen worden toegewezen:

• Audits voor binnenkomende overdrachten
  • voorraadprobleem
  • geblokkeerde bestellingen
  • bestellingsvoorspelling
  • retourzendingen
  • speciale projectaanvragen

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Shopify Fulfillment Network.

3. Klik op App openen.

4. Klik op Instellingen.

5. Klik op account beheren.

6. Klik in het gedeelte Contactpersonen op Beheren.

7. Selecteer in het dialoogvenster een medewerker in de vervolgkeuzelijst naast elk onderwerp om diegene aan dat onderwerp toe te wijzen.

8. Klik op Opslaan.