Je contactvoorkeuren beheren voor het Shopify Fulfillment Network

Je kunt opgeven welke medewerkers e-mailmeldingen ontvangen over het Shopify Fulfillment Network (SFN). Medewerkers kunnen aan de volgende onderwerpen worden toegewezen:

• Audits voor binnenkomende overdrachten
  • voorraadprobleem
  • geblokkeerde bestellingen
  • bestellingsvoorspelling
  • retourzendingen
  • speciale projectaanvragen

Stappen:

1. Klik vanuit het Shopify-beheercentrum op*Apps* > Shopify Fulfillment Network.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik in het gedeelte Contactpersonen op Beheren.
  4. Selecteer in het dialoogvenster een medewerker in de vervolgkeuzelijst naast elk onderwerp om de medewerker aan het onderwerp toe te wijzen.