Hantera dina kontaktpreferenser för Shopifys distributionsnätverk

Du kan ange vilka medarbetare som ska få e-postmeddelanden om Shopifys distributionsnätverk (SFN). Medarbetare kan tilldelas följande ämnen:

• Granskning av inkommande överföringar
  • inventeringsproblem
  • parkerade ordrar
  • orderprognos
  • returer
  • förfrågan om specialprojekt

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Shopify Fulfillment Network.

3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på Inställningar.

5. Klicka på Hantera konto.

6. Klicka på Hantera i avsnittet Kontakter.

7. Om du vill tilldela medarbetaren till ämnet väljer du en medarbetare i rullgardinsmenyn intill varje ämne i dialogrutan.

8. Klicka på Spara.