Hantera dina kontaktpreferenser för Shopifys distributionsnätverk

Du kan ange vilka medarbetare som ska få e-postmeddelanden om Shopifys distributionsnätverk (SFN). Medarbetare kan tilldelas följande ämnen:

• Granskning av inkommande överföringar
  • inventeringsproblem
  • parkerade ordrar
  • orderprognos
  • returer
  • förfrågan om specialprojekt

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, klicka på Appar > Shopifys distributionsnätverk.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Hantera i avsnittet Kontakter.
  4. I dialogrutan väljer du en medarbetare från rullgardinsmenyn intill varje ämne, för att tilldela medarbetaren till ämnet.