Administrer kontaktpreferanser for Shopifys distribusjonsnettverk

Du kan angi hvilke personalmedlemmer som skal motta e-postvarsler om Shopifys distribusjonsnettverk (SFN). Personalmedlemmer kan tilordnes følgende emner:

• Revisjoner av innkommende overføringer
  • problemer med lagerbeholdning
  • bestillingsstanser
  • bestillingsprognoser
  • returer
  • forespørsler om spesialprosjekter

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Shopifys distribusjonsnettverk.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Administrer i seksjonen Kontakter.
  4. I dialogboksen velger du et personalmedlem fra rullegardinmenyen ved siden av hvert emne for å tilordne personalmedlemmet til emnet.