Administrer kontaktpreferanser for Shopifys distribusjonsnettverk

Du kan angi hvilke personalmedlemmer som skal motta e-postvarsler om Shopifys distribusjonsnettverk (SFN). Personalmedlemmer kan tilordnes følgende emner:

• Revisjoner av innkommende overføringer
  • problemer med lagerbeholdning
  • bestillingsstanser
  • bestillingsprognoser
  • returer
  • forespørsler om spesialprosjekter

Steg:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Fulfillment Network fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Klikk på Administrer konto.

6. Klikk på Administrer i seksjonen Kontakter.

7. For å tilordne personalmedlemmet til emnet velger du et personalmedlem fra rullegardinmenyen ved siden av hvert emne i dialogboksen.

8. Klikk på Lagre.