Legge til produkter i Shopifys distribusjonsnettverk

Før du kan sende et produkt til Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) for oppfyllelse av bestillinger må du legge til produktet i SFN fra Shopify-administrator eller SFN-appen. Du må bare legge til produkter i SFN som du ønsker at SFN skal oppfylle, og som oppfyller SFNs krav for produktberettigelse.

Produktvarianter kan legges til i SFN fra butikken på følgende måter:

• ved å legge til produkter enkeltvis eller mange av gangen fra Lagerbeholdning-fanen i SFN-appen
  • ved å legge til et enkeltprodukt eller en variant fra produktsiden i Shopify-administrator

Legge til produkter individuelt eller mange av gangen i SFN-appen.

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Shopifys distribusjonsnettverk.
  2. Klikk Lagerbeholdning > Legg til produkter.
  3. Velg produktvariantene du vil legge til i SFN.
  4. Klikk Kontroller berettigelse.
  5. Hvis noen varianter har manglende eller dupliserte SKU-er eller strekkoder løser du problemene ved å gjøre følgende:

1. Klikk Gå gjennom i masseredigeringsprogrammet og oppdater produktopplysningene.
    2. Klikk Kontroller berettigelse på nytt.
  6. Sjekk om produktene tilhører noen av de oppførte kategoriene.

7. Hvis noen av produktene tilhører de oppførte kategoriene fjerner du disse produktene.

8. Klikk på Legg til produkter.

Legge til enkeltprodukter i SFN fra Shopify-administrator

1. Fra Shopify-administratoren går du til Produkter.
  2. Klikk på produktet du vil legge til.
  3. Hvis produktet har flere varianter klikker du Rediger ved siden av varianten du vil legge til.
  4. Klikk Legg til oppfyllingsdetaljer i seksjonen Oppfyllingsdetaljer.
  5. I seksjonen Varsler om påfylling angir du hvor mange dager før produktene er utsolgt fra lager du ønsker å bli varslet, slik at du kan sende flere produkter til SFN.
  6. Valgfritt: I seksjonen Spesiell håndtering velger du eventuelle egenskaper for frakt og håndtering.
  7. Klikk på Lagre.
  8. Valgfritt: Legg til flere varianter.

Spesielle håndteringsegenskaper i SFN

Ved å legge til spesielle håndteringsegenskaper får SFN-personalet beskjed om hvordan produktene skal håndteres når de ankommer et SFN-oppfyllingssenter. Når du legger ved oppfyllingsdetaljer for produktene kan du velge følgende spesielle håndteringsegenskaper:

• Dette produktet er skjørt – Produktet kan ødelegges, og må håndteres med forsiktighet.
  • Dette produktet har holdbarhet – Produktet er forgjengelig og må spores med strekkoden og SKU-en.
  • Dette produktet er lot-kontrollert – Produktet spores og må identifiseres i tilfelle en tilbakekalling.