Legge til produkter i Shopifys distribusjonsnettverk

Før du kan sende produkter til Shopify Fulfillment Network (SFN) for oppfyllelse av bestillinger, må du legge til produkter i SFN. Du kan legge til produkter i SFN-appen enten når du oppretter en innkommende overføring, eller direkte fra fanen Lagerbeholdning.

Når du legger til produkter i SFN må du sikre at produktene oppfyller SFNs krav til produktberettigelse, og at du ønsker å oppfylle disse produktene gjennom SFN.

Når du velger produkter kan følgende tagger vises i Tagger-kolonnen:

• Populært, hvis SKU-en er et av de 300 bestselgende produktene målt i salg over de siste 30 dagene.
  • SKU i bruk, hvis SKU-en allerede brukes av et produkt som oppfylles av SFN.
  • Nylig lagt til, hvis SKU-en er opprettet i løpet av de siste 30 dagene.

Legg til produkter gjennom en innkommende overføring i SFN-appen

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Fulfillment Network fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Innkommende overføringer, og klikk deretter på Opprett en innkommende overføring.

5. Klikk på Legg til nye produkter

6. Velg produktvariantene du vil legge til i SFN og klikk deretter på Neste.

7. Hvis noen varianter ikke kan legges til i SFN vises en liste over varianter med problemer. Løs eventuelle problemer eller klikk på Fjern alle produkter med problemer for å fortsette.

8. Klikk på Neste.

9. Kontroller at de valgte produktene er kvalifisert for oppfyllelse av SFN ved å fylle ut sjekklisten.

10. Klikk på Neste for å legge til produkter i SFN.

11. Klikk på Neste for å opprette en innkommende overføring for å sende produkter til SFN.

1. Velg opprinnelsen produktene sendes fra.
    2. Valgfritt: Fjern avmerkingen i boksen Trekk antall fra lagerbeholdningen ved denne lokalisasjonen hvis du ikke ønsker å endre lagerantallet for lokalisasjonen.
    3. Klikk på Velg produkter for å velge produkter du vil sende til SFN manuelt, eller klikk på Importer fra CSV for å importere en CSV-fil med produktene du vil sende.
    4. Når du har valgt produktene velger du hvilket antall du ønsker å sende.
    5. Klikk på Neste.
  12. Kontroller at produktene har strekkodeetiketter.

1. Hvis produktene ikke har strekkodeetiketter klikker du på Produktene er ikke strekkodemerket, og klikker deretter på Last ned strekkodeetiketter. Ellers klikker du på Produktene er allerede strekkodemerket.
    2. Klikk på Neste.
    3. Klikk på Fortsett for å bekrefte produktene for denne overføringen. Etter å ha bekreftet kan du ikke legge til flere produkter i denne overføringen.
  13. Klargjør esker og etiketter

1. Klikk hvis du har planer om å merke eskene selv.
    2. Hvis du merker selv må du bekrefte hvordan eskene vil bli pakket. Esker kan pakkes med én enkelt SKU per eske eller flere SKU-er per eske
    3. Hvis du merker selv, fester du etiketten med eskens innhold på utsiden av pallen eller esken.
    4. Klikk på Neste.
  14. Oppgi fraktdetaljer, du kan velge Liten pakke eller Freight og oppgi fraktopplysningene:

• Med små pakker kan du bruke dine egne etiketter eller kjøpe etiketter fra Shopify.
    • Med Freight kan du oppgi dine egne transportørdetaljer eller bestille frakt gjennom Shopify.
  15. Klikk på Neste for å se gjennom og sende den innkommende overføringen.

16. Klikk på Neste for å ferdigstille den innkommende overføringen.

Legg til produkter fra fanen Lagerbeholdning i SFN-appen

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Fulfillment Network fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Lagerbeholdning og deretter på Legg til produkter.

5. Velg produktvariantene du vil legge til i SFN og klikk deretter på Neste.

6. Hvis noen varianter ikke kan legges til i SFN vises en liste over varianter med problemer. Løs eventuelle problemer eller klikk på Fjern alle produkter med problemer for å fortsette.

7. Klikk på Neste.

8. Kontroller at de valgte produktene er kvalifisert for oppfyllelse av SFN ved å fylle ut sjekklisten.

9. Klikk på Neste for å legge til produkter i SFN.

10. Klikk på Neste for å opprette en innkommende overføring for å sende produkter til SFN.

1. Velg opprinnelsen produktene sendes fra.
    2. Valgfritt: Fjern avmerkingen i boksen Trekk antall fra lagerbeholdningen ved denne lokalisasjonen hvis du ikke ønsker å endre lagerantallet for lokalisasjonen.
    3. Klikk på Velg produkter for å velge produkter du vil sende til SFN manuelt, eller klikk på Importer fra CSV for å importere en CSV-fil med produktene du vil sende.
    4. Når du har valgt produktene velger du hvilket antall du ønsker å sende.
    5. Klikk på Neste.
  11. Kontroller at produktene har strekkodeetiketter.

1. Hvis produktene ikke har strekkodeetiketter klikker du på Produktene er ikke strekkodemerket, og klikker deretter på Last ned strekkodeetiketter. Ellers klikker du på Produktene er allerede strekkodemerket.
    2. Klikk på Neste.
    3. Klikk på Fortsett for å bekrefte produktene for denne overføringen. Etter å ha bekreftet kan du ikke legge til flere produkter i denne overføringen.
  12. Klargjør esker og etiketter

1. Hvis du merker selv må du bekrefte hvordan eskene vil bli pakket. Esker kan pakkes med én enkelt SKU per eske eller flere SKU-er per eske
    2. Hvis du merker selv, fester du etiketten med eskens innhold på utsiden av pallen eller esken.
    3. Klikk på Neste.
  13. Oppgi fraktdetaljer, du kan velge Liten pakke eller Freight og oppgi fraktopplysningene:

• Med små pakker kan du bruke dine egne etiketter eller kjøpe etiketter fra Shopify.
    • Med Freight kan du oppgi dine egne transportørdetaljer eller bestille frakt gjennom Shopify.
  14. Klikk på Neste for å se gjennom og sende den innkommende overføringen.

15. Klikk på Neste for å ferdigstille den innkommende overføringen.