Legge til produkter i Shopifys distribusjonsnettverk

Før du kan sende produkter til Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) for å oppfylle bestillinger må du legge til produktene i SFN. Du kan legge til produkter enkeltvis eller mange produkter samtidig i fanen Lagerbeholdning i SFN-appen.

Når du legger til produkter i SFN må du sikre at produktene oppfyller SFNs krav til produktberettigelse, og at du ønsker å oppfylle disse produktene gjennom SFN.

Når du velger produkter kan følgende tagger vises i Tagger-kolonnen:

• Populært, hvis SKU-en er et av de 300 bestselgende produktene målt i salg over de siste 30 dagene.
  • SKU i bruk, hvis SKU-en allerede er i bruk for et produkt som oppfylles av SFN.
  • Nylig lagt til, hvis SKU-en er opprettet i løpet av de siste 30 dagene.

Legge til produkter individuelt eller mange av gangen i SFN-appen.

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Fulfillment Network fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Lagerbeholdning og deretter på Legg til produkter.

5. Velg produktvariantene du vil legge til i SFN og klikk deretter på Neste.

6. Hvis noen varianter ikke kan legges til i SFN vises en liste over varianter med problemer. Løs eventuelle problemer eller klikk på Fjern alle produkter med problemer for å fortsette.

7. Klikk på Neste.

8. Kontroller at de valgte produktene er kvalifisert for oppfyllelse av SFN ved å fylle ut sjekklisten.

9. Klikk på Neste for å legge til produkter i SFN.