Legge til produkter i Shopifys distribusjonsnettverk

Før du kan sende et produkt til Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) for oppfyllelse av bestillinger må du legge til produktet i SFN fra Shopify-administrator eller SFN-appen. Du må bare legge til produkter i SFN som du ønsker at SFN skal oppfylle, og som oppfyller SFNs krav for produktberettigelse.

Produktvarianter kan legges til i SFN fra butikken på følgende måter:

• ved å legge til produkter enkeltvis eller mange av gangen fra Lagerbeholdning-fanen i SFN-appen
  • ved å legge til et enkeltprodukt eller en variant fra produktsiden i Shopify-administrator

Legge til produkter individuelt eller mange av gangen i SFN-appen.

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Fulfillment Network fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk Lagerbeholdning > Legg til produkter.

5. Velg produktvariantene du vil legge til i SFN.

6. Klikk Kontroller berettigelse.

7. Hvis noen varianter har manglende eller dupliserte SKU-er eller strekkoder løser du problemene ved å gjøre følgende:

1. Klikk Gå gjennom i masseredigeringsprogrammet og oppdater produktopplysningene.
    2. Klikk Kontroller berettigelse på nytt.
  8. Sjekk om produktene tilhører noen av de oppførte kategoriene.

9. Hvis noen av produktene tilhører de oppførte kategoriene fjerner du disse produktene.

10. Klikk på Legg til produkter.

Spesielle håndteringsegenskaper i SFN

Ved å legge til spesielle håndteringsegenskaper får SFN-personalet beskjed om hvordan produktene skal håndteres når de ankommer et SFN-oppfyllingssenter. Når du legger ved oppfyllingsdetaljer for produktene kan du velge følgende spesielle håndteringsegenskaper:

• Dette produktet er skjørt – Produktet kan ødelegges, og må håndteres med forsiktighet.
  • Dette produktet har holdbarhet – Produktet er forgjengelig og må spores med strekkoden og SKU-en.
  • Dette produktet er lot-kontrollert – Produktet spores og må identifiseres i tilfelle en tilbakekalling.