Sådan føjer du produkter til Shopifys distributionsnetværk

Inden du kan sende et produkt til Shopifys distributionsnetværk til klargøring af ordrer, skal du føje produktet til Shopifys distributionsnetværk enten via Shopify-administratoren eller i appen for Shopifys distributionsnetværk. Du skal kun føje de produkter til Shopifys distributionsnetværk, som du vil have, at Shopifys distributionsnetværk skal klargøre for dig, og som opfylder kravene til produktberettigelse for Shopifys distributionsnetværk.

Produktvarianter kan føjes til Shopifys distributionsnetværk fra din butik på følgende måder:

• ved at tilføje produkterne enkeltvis eller på én gang via fanen Lager i appen for Shopifys distributionsnetværk
  • ved at tilføje et enkelt produkt eller en enkelt variant fra produktsiden i Shopify-administratoren

Tilføj produkter enkeltvist eller på én gang i appen for Shopifys distributionsnetværk

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Lager > Tilføj produkter.
  3. Vælg de produktvarianter, som du vil føje til Shopifys distributionsnetværk.
  4. Klik på Kontrollér berettigelse.
  5. Hvis varianter har manglende eller duplikerede SKU'er eller stregkoder, skal du løse problemerne ved at gøre følgende:

1. Klik på Gennemgå i programmet til masseredigering, og opdater derefter produktoplysningerne.
    2. Klik på Kontrollér berettigelse igen.
  6. Bekræft, om produkterne tilhører en af de angivne kategorier.

7. Hvis der er produkter, som tilhører de angivne kategorier, skal du fjerne dem.

8. Klik på Tilføj produkter.

Føj enkelte produkter til Shopifys distributionsnetværk via Shopify-administratoren

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det produkt, du vil tilføje.
  3. Hvis produktet har flere varianter, skal du klikke på Rediger ud for den variant, du vil tilføje.
  4. Klik på Tilføj klargøringsoplysninger i afsnittet Klargøringsoplysninger.
  5. I afsnittet Meddelelser om påfyldning skal du angive hvor mange dages varsel, du har brug for, når dine produkter er ved at være udsolgt, så du kan sende flere produkter til Shopifys distributionsnetværk.
  6. Valgfrit: Vælg attributter for levering og håndtering under Særlig håndtering.
  7. Klik på Gem.
  8. Valgfrit: Tilføj flere varianter.

Attributter for særlig håndtering – Shopifys distributionsnetværk

Hvis du tilføjer attributter for særlig håndtering, får medarbejderne hos Shopifys distributionsnetværk besked om, hvordan de skal håndtere dine produkter, når de ankommer til et distributionscenter i Shopifys distributionsnetværk. Du kan vælge følgende attributter for særlig håndtering, når du føjer klargøringsoplysninger til dine produkter:

• Dette produkt er skrøbeligt – Produktet kan gå i stykker og skal behandles forsigtigt.
  • Dette produkt har en udløbsdato – Produktet kan fordærves og skal spores via stregkoden og SKU'en.
  • Dette produkt er lotkontrolleret – Dette produkt spores og skal identificeres, hvis det skal tilbagekaldes.