Sådan føjer du produkter til Shopifys distributionsnetværk

Inden du kan sende dine produkter til Shopifys distributionsnetværk til klargøring af ordrer, skal du føje dine produkter til Shopifys distributionsnetværk. Du kan tilføje produkterne enkeltvis eller på én gang via fanen Lager i appen for Shopifys distributionsnetværk

Når du føjer produkter til Shopifys distributionsnetværk, skal du sørge for, at disse produkter opfylder kravene til berettigelse for Shopifys distributionsnetværk, og at du ønsker at klargøre disse produkter via Shopifys distributionsnetværk.

Når du vælger produkter, vises følgende tags muligvis i kolonnen tag:

• Populært, hvis SKU'en er et af dine 300 mest populære produkter efter salg i de seneste 30 dage.
  • SKU i brug. Hvis SKU'en allerede bruges til et produkt, der er klargjort af SFN.
  • Tilføjet for nyligt. Hvis du har oprettet SKU'en i de seneste 30 dage.

Tilføj produkter enkeltvist eller på én gang i appen for Shopifys distributionsnetværk

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Lager, og klik derefter på Tilføj produkter.

5. Vælg de produktvarianter, du vil føje til Shopifys distributionsnetværk, og klik derefter på Næste.

6. Hvis du ikke kan føje nogle varianter til Shopifys distributionsnetværk, vises en liste over varianter med problemer. Løs eventuelle problemer, eller klik på Fjern alle produkter med problemer for at fortsætte.

7. Klik på Næste.

8. Bekræft, at de valgte produkter er kvalificeret til klargøring af Shopifys distributionsnetværk ved at færdiggøre tjeklisten.

9. Klik på Næste for at føje dine produkter til Shopifys distributionsnetværk.