Opsætning af ordrebehandling for Shopifys distributionsnetværk

Hvis Shopifys distributionsnetværk automatisk skal behandle og klargøre nye ordrer for dig, skal du have aktiveret ordrebehandling i fanen Indstillinger i appen for Shopifys distributionsnetværk. Denne indstilling er som standard aktiveret, når du opsætter Shopifys distributionsnetværk for din butik.

Hvis Ordrebehandling er deaktiveret, oprettes klargøringsanmodninger med statussen Afventer, og Shopifys distributionsnetværk vil ikke automatisk behandle eller klargøre anmodninger. Deaktivering af ordrebehandling annullerer ikke de ordrer, der allerede behandles.

Opsæt ordrebehandling

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på fanen Indstillinger.
  3. Udfør én af følgende handlinger i afsnittet Ordrebehandling: 4. Hvis Ordrebehandling er deaktiveret vises, og du ønsker at aktivere funktionen, skal du klikke på Aktivér og derefter klikke på Aktivér igen for at bekræfte dit valg. 5. Hvis Ordrebehandling er aktiveret vises, og du ønsker at deaktivere funktionen, skal du klikke på Deaktiver og derefter klikke på Deaktiver igen for at bekræfte dit valg.