Bestellingsverwerking instellen voor het Shopify Fulfillment Network

Als het Shopify Fulfillment Network (SFN) automatisch nieuwe bestellingen voor je verwerkt en afhandelt, moet bestellingsverwerking zijn geactiveerd in het tabblad Instellingen van je SFN-app. Deze instelling is standaard geactiveerd wanneer je SFN instelt voor je winkel.

Als de verwerking van bestellingen is gedeactiveerd, krijgen fulfilment-aanvragen de status In behandeling en handelt het SFN fulfilment-aanvragen niet automatisch af. Als je de bestellingsverwerking deactiveert, worden bestellingen die al worden verwerkt, niet geannuleerd.

Bestellingsverwerking instellen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Shopify Fulfillment Network.

3. Klik op App openen.

4. Klik op Instellingen.

5. Klik op Bestellingen beheren.

6. Voer een van de volgende acties uit in de sectie Bestellingsverwerking:

• Als Bestellingsverwerking is gedeactiveerd en je wilt het activeren, klik dan op Activeren en daarna weer op Activeren om dit te bevestigen.
    • Als Bestellingsverwerking is geactiveerd en je wilt het deactiveren, klik dan op Deactiveren en daarna weer op Deactiveren om dit te bevestigen.