Bestellingsverwerking instellen voor het Shopify Fulfillment Network

Als het Shopify Fulfillment Network (SFN) automatisch nieuwe bestellingen voor je verwerkt en afhandelt, moet bestellingsverwerking zijn geactiveerd in het tabblad Instellingen van je SFN-app. Deze instelling is standaard geactiveerd wanneer je SFN instelt voor je winkel.

Als de verwerking van bestellingen is gedeactiveerd, krijgen fulfilment-aanvragen de status In behandeling en handelt het SFN fulfilment-aanvragen niet automatisch af. Als je de bestellingsverwerking deactiveert, worden bestellingen die al worden verwerkt, niet geannuleerd.

Bestellingsverwerking instellen

1. Ga vanuit je Shopify-beheercentrum naar Apps en klik daarna op Shopify Fulfillment Network.
  2. Klik op het tabblad Instellingen.
  3. Voer in het gedeelte Bestellingsverwerking een van de volgende acties uit: 4 Als de verwerking van bestellingen is gedeactiveerd en je deze wilt activeren, klik je op Activeren en vervolgens op Opnieuw activeren om te bevestigen. 5 Als de verwerking van de bestelling is geactiveerd en je deze wilt deactiveren, klik je op Deactiveren en vervolgens op Opnieuw deactiveren om te bevestigen.