Ställa in orderbehandling för Shopifys distributionsnätverk

För att Shopifys distributionsnätverk (SFN) automatiskt ska kunna behandla och uppfylla nya ordrar åt dig måste du ha orderbehandling aktiverad i fliken Inställningar i din SFN-app. Den här inställningen aktiveras som standard när du ställer in SFN för din butik.

Om orderhantering inaktiveras skapas distributionsförfrågningar i ett väntande tillstånd och SFN kommer inte automatiskt behandla eller distribuera förfrågningar. Om du inaktiverar orderbearbetning annulleras inte ordrar som redan behandlas.

På den här sidan

Ställ in orderbehandling

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Shopify Fulfillment Network.

3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på Inställningar.

5. Klicka på Hantera ordrar.

6. I avsnittet Orderhantering ska du genomföra en av följande åtgärder:

• Om Orderhantering är inaktiverat visas och du vill aktivera den, klicka på Aktivera och klicka sedan på Aktivera igen för att bekräfta.
    • Om Orderbehandling är aktiverad visas och du vill inaktivera den klickar du på Inaktivera och sedan på Inaktivera igen för att bekräfta.