Lägga till produkter i Shopifys distributionsnätverk

Innan du kan skicka dina produkter till Shopifys distributionsnätverk (SFN) för att distribuera ordrar måste du lägga till dina produkter i SFN. Du kan lägga till produkter individuellt eller i bulk från fliken Lager i din SFN-app.

När du lägger till produkter till SFN måste du se till att dessa produkter uppfyller SFNs produktbehörighetskrav och att du vill distribuera dessa produkter via SFN.

När du väljer produkter kan följande taggar visas i tagg-kolumnen:

• Populär, om SKU är en av dina 300 mest sålda produkter efter försäljning under de senaste 30 dagarna.
  • SKU används, om SKU redan används för en produkt som distribueras av SFN.
  • Nyligen tillagd, om du har skapat SKU under de senaste 30 dagarna.

Lägg till produkter individuellt eller i bulk i din SFN-app

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Shopify Fulfillment Network.

3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på Lagerförteckning och sedan på Lägg till produkter.

5. Välj de produktvarianter som du vill lägga till i SFN och klicka sedan på Nästa.

6. Om några varianter inte kan läggas till i SFN visas en lista över varianter med problem. Lös eventuella problem eller klicka på Ta bort alla produkter med problem för att fortsätta.

7. Klicka på Nästa.

8. Bekräfta att utvalda produkter är berättigade för SFN att distribuera genom att fylla i checklistan.

9. Klicka på Nästa för att lägga till dina produkter i SFN.