Ställ in en fördröjning av din distribution för Shopifys distributionsnätverk

Du kan ställa in en distributionsfördröjning om du vill få tid att annullera ordrar, redigera ordrar eller lösa kundproblem innan SFN-personalen börjar distribuera dina beställningar.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, klicka på Appar > Shopifys distributionsnätverk.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. I avsnittet Fördröjningar och pausningar kan du ange ett antal minuter i rutan Tidsfördröjning.

Om du behöver kringgå distributionsfördröjningen för en viss order kan du begära distribution genom att klicka på Distribuera nu på sidan för distributionsförfrågan i din SFN-app.