Määritä shopifyn fulfillment networkille fulfillment-viive

Jos haluat varmistaa, että sinulla on aikaa peruuttaa tai muokata tilauksia tai ratkaista asiakasongelmia, ennen kuin Shopify Fulfillment Networkin (SFN) henkilöstö aloittaa tilausten jakelun, voit määrittää enintään 120 minuutin pituisen jakeluviiveen.

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Shopify Fulfillment Network.
  3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Hallinnoi tilauksia.

6. Klikkaa Tilauksen käsittely -osiossa Jakelun käsittelyn pidot -kohdasta Aseta tilauksia pitoon tarkistusta varten.

7. Jos haluat muuttaa viiveen kestoa 30 minuutista, valitse klikkaamalla ensin 30 minuutin oletusarvoa ja valitse sitten minuuttien määrä.

8. Klikkaa Tallenna.

Jos et halua, että SFN viivästyttää tilaustesi jakelua, voit klikata SFN-sovelluksesi asetuksissa vaihtoehtoa Jakele tilaus automaattisesti.

Jos sinun täytyy ohittaa jakeluviive tietyssä tilauksessa, voit pyytää jakelua klikkaamalla kohtaa Jaellaan nyt SFN-sovelluksen jakelupyyntösivulla.