Määritä shopifyn fulfillment networkille fulfillment-viive

Jos haluat aikaa peruuttaa tai muokata tilauksia tai ratkoa asiakkaiden ongelmia ennen kuin SFN:n henkilöstö aloittaa tilaustesi jakelun, voit asettaa jakeluviiveen.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Admin -sivulta kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Syötä minuuttimäärä Viiveet ja pidot -osion Aikaviive-kenttään.

Jos sinun täytyy ohittaa jakeluviive tietyssä tilauksessa, voit pyytää jakelua klikkaamalla kohtaa Jaellaan nyt SFN-sovelluksen jakelupyyntösivulla.