Hallinnoi Shopifyn jakeluverkoston yhteystietoasetuksia

Voit määrittää, ketkä henkilöstön jäsenet saavat Shopifyn jakeluverkostoa koskevia sähköposti-ilmoituksia. Henkilöstön jäsenille voidaan osoittaa seuraavia aiheita:

• saapuvien siirtojen tarkastukset
  • varasto-ongelmat
  • tilausten pito
  • tilauksen ennustaminen
  • palautukset
  • erityishankepyynnöt

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Yhteystiedot-osiossa Hallinnoi.

6. Valitse valintaikkunassa kunkin aiheen vieressä olevasta avattavasta valikosta se henkilöstön jäsen, jolle haluat osoittaa aiheen.

7. Klikkaa Tallenna.