Tuotteiden lisääminen Shopifyn jakeluverkostoon

Ennen kuin voit lähettää tuotteen Shopifyn jakeluverkostoon (SFN) tilausten jakelua varten, sinun on lisättävä tuote SFN:ään Shopify Adminissa tai SFN-sovelluksessa. Lisää SFN:ään vain tuotteet, jotka haluat SFN:n jakelevan ja jotka täyttävät SFN:n tuotteita koskevat kelpoisuusvaatimukset.

Voit lisätä tuoteversioita kaupastasi SFN:ään seuraavilla tavoilla:

• lisäämällä tuotteita yksittäin tai joukkona SFN-sovelluksesi Varasto-välilehdeltä
  • lisäämällä yhden tuotteen tai tuoteversion Shopify Adminin tuotesivulta.

Tuotteiden lisääminen yksittäin tai joukkona SFN-sovelluksessa

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Varasto > Lisää tuotteita.
  3. Valitse tuoteversiot, jotka haluat lisätä SFN:ään.
  4. Klikkaa Tarkista kelpoisuus.
  5. Jos versioista puuttuu SKU-koodeja tai viivakoodeja, selvitä ongelmat seuraavalla tavalla:

1. Klikkaa joukkoeditorissa Tarkista ja päivitä sitten tuotteen tiedot.
    2. Klikkaa Tarkista kelpoisuus uudelleen.
  6. Varmista, kuuluvatko tuotteet johonkin luettelossa mainittuun luokkaan.

7. Poista tuotteet, jotka kuuluvat johonkin luettelossa mainittuun luokkaan.

8. Klikkaa Lisää tuote.

Yksittäisten tuotteiden lisääminen SFN:ään Shopify Administa

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Tuotteet.
  2. Klikkaa tuotetta, jonka haluat lisätä.
  3. Jos tuotteesta on useita versioita, klikkaa lisättävän tuoteversion vieressä Muokkaa.
  4. Klikkaa Jakelutiedot-osiossa Lisää jakelutiedot.
  5. Kirjoita Täydentämisilmoitukset-osioon, kuinka monta päivää ennen tuotteiden loppumista varastosta tarvitset ilmoituksen, jotta voit lähettää lisää tuotteita SFN:lle.
  6. Valinnainen: Valitse Erityiskäsittely-osiossa lähetys- ja käsittelymääritteet.
  7. Klikkaa Tallenna.
  8. Valinnainen: Lisää versioita.

SFN:n erityiskäsittelyn määritteet

Lisäämällä erityiskäsittelyn määritteitä voit antaa SFN:n henkilöstölle lisäohjeita tuotteidesi käsittelyä varten, kun ne saapuvat SFN:n jakelukeskukseen. Kun lisäät jakelutietoja tuotteisiisi, voit valita seuraavia erityiskäsittelyn määritteitä:

• Tämä tuote on rikkoutuva - Tuote on rikkoutuva, ja sitä on käsiteltävä varoen.
  • Tällä tuotteella on tietty säilyvyysaika - Tuote on pilaantuva, ja sitä on seurattava viivakoodin ja SKU-koodin avulla.
  • Tätä tuote-erää valvotaan - Tuotetta seurataan, ja sen on oltava tunnistettavissa palautustapauksen varalta.