Tuotteiden lisääminen Shopifyn jakeluverkostoon

Ennen kuin voit lähettää tuotteet Shopifyn jakeluverkostoon (SFN) tilausten jakelua varten, sinun on lisättävä tuotteet SFN:ään. Voit lisätä tuotteita yksittäin tai joukkona SFN-sovelluksen Varasto-välilehdeltä.

Kun lisäät tuotteita SFN:ään, sinun on varmistettava, että nämä tuotteet täyttävät SFN:n tuotteiden kelpoisuusvaatimukset ja että haluat jaella nämä tuotteet SFN:n kautta.

Tuotteiden valitsemisen aikana seuraavat tunnisteet saattavat näkyä Tunnisteet-sarakkeessa:

• Suosittu, jos SKU-koodi on yksi 300:n eniten myydyn tuotteen joukossa viimeisen 30 päivän aikana.
  • SKU-koodi käytössä, jos SKU-koodia käytetään jo SFN:n jakelemassa tuotteessa.
  • Äskettäin lisätty, jos olet luonut SKU-koodin viimeisen 30 päivän aikana.

Tuotteiden lisääminen yksittäin tai joukkona SFN-sovelluksessa

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Varasto ja valitse sitten Lisää tuotteita.

5. Valitse SFN:ään lisättävät tuoteversiot ja klikkaa sitten Seuraava.

6. Jos versioita ei voida lisätä SFN:ään, näet luettelon versioista, joissa on ongelmia. Ratkaise ongelmat tai jatka valitsemalla Poista kaikki tuotteet, joissa on ongelmia.

7. Klikkaa Seuraava.

8. Täytä tarkistusluettelo vahvistaaksesi, että valitut tuotteet kelpaavat SFN:llä myytäväksi.

9. Lisää tuotteet SFN:ään klikkaamalla Seuraava.