Administrer dine kontaktpræferencer for Shopifys distributionsnetværk

Du kan angive, hvilke medarbejdere der skal modtage mails om Shopifys distributionsnetværk. Medarbejdere kan tildeles følgende emner:

• Revision af indgående overførsler
  • lagerproblemer
  • ordrehold
  • ordreprognoser
  • returneringer
  • anmodninger for særlige projekter

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Indstillinger.

5. Klik på Administrer konto.

6. Klik på Administrer i afsnittet Kontakter.

7. Hvis du vil knytte medarbejderen til emnet, skal du i dialogboksen vælge en medarbejder i rullemenuen ud for hvert emne.

8. Klik på Gem.