Opsæt en udskydelse af klargøringer for Shopifys distributionsnetværk

Hvis du vil have tid til at annullere ordrer, redigere ordrer eller løse kundeproblemer, inden medarbejderne hos Shopifys distributionsnetværk går i gang med at klargøre dine ordrer, kan du angive en udskydelse af klargøringen (op til 120 minutter).

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Indstillinger.

5. Klik på Administrer ordrer.

6. Gå til afsnittet Ordrebehandling, og klik på Tilbagehold ordrer til gennemgang i afsnittet Tilbageholdte klargøringer.

7. Hvis du vil ændre udskydelsens varighed fra standarden på 30 minutter, skal du klikke på 30 minutter og angive antallet af minutter.

8. Klik på Gem.

Hvis du ikke ønsker, at Shopifys distributionsnetværk skal udskyde klargøringen af dine ordrer, kan du klikke på Klargør ordren automatisk i indstillingerne for appen for Shopifys distributionsnetværk.

Hvis du har brug for at omgå udskydelsen af klargøringen for en bestemt ordre, kan du anmode om klargøring ved at klikke på Klargør nu på siden til klargøringsanmodninger i appen for Shopifys distributionsnetværk.