Opsæt en udskydelse af klargøringer for Shopifys distributionsnetværk

Hvis du vil have tid til at annullere ordrer, redigere ordrer eller løse kundeproblemer, inden medarbejderne hos Shopifys distributionsnetværk går i gang med at klargøre dine ordrer, kan du angive en udskydelse af klargøringen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Angiv et antal minutter i feltet Udskydelse i afsnittet Udskydelser og pauser.

Hvis du har brug for at omgå udskydelsen af klargøringen for en bestemt ordre, kan du anmode om klargøring ved at klikke på Klargør nu på siden til klargøringsanmodninger i appen for Shopifys distributionsnetværk.