Konfigurerere en oppfyllelsesforsinkelse for Shopifys distribusjonsnetteverk

Hvis du trenger tid til å kansellere bestillinger, redigere bestillinger eller løse kundeproblemer før personalet i Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) begynner å oppfylle bestillinger kan du angi en oppfyllelsesforsinkelse på inntil 120 minutter.

Steg:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Fulfillment Network fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Klikk på Administrer bestillinger.

6. Klikk Stans bestillinger for gjennomgang i seksjonen Forsinkelser i oppfyllelsesbehandling under seksjonen Bestillingsbehandling.

7. Hvis du vil endre forsinkelsesvarigheten fra standardverdien på 30 minutter, kan du klikke på 30 minutter og velge antall minutter.

8. Klikk på Lagre.

Hvis du ikke ønsker at SFN skal forsinke oppfyllelsen av bestillinger kan du klikke Oppfyll bestillingen automatisk i SFN-appinnstillingene.

Hvis du må omgå tidsforsinkelsen for en bestemt bestilling kan du be om oppfyllelse ved å klikke Oppfyll nå på siden for oppfyllelsesforespørselen i SFN-appen.