Konfigurere bestillingsbehandling for Shopifys distribusjonsnettverk

For at Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) skal behandle og oppfylle nye bestillinger for deg automatisk må du ha aktivert bestillingsbehandling i Innstillinger-fanen i SFN-appen. Denne innstillingen aktiveres som standard når du konfigurerer SFN for butikken.

Hvis Bestillingsbehandling er deaktivert opprettes oppfyllingsforespørsler med tilstanden Ventende, og SFN vil ikke behandle eller oppfylle forespørsler automatisk. Deaktivering av bestillingsbehandling kansellerer ikke bestillinger som allerede er under behandling.

Konfigurere bestillingsbehandling

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Shopify Fulfillment Network.
  3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Klikk på Administrer bestillinger.

6. Gjør en av følgende i seksjonen Bestillingsbehandling:

• Hvis Bestillingsbehandling er deaktivert vises og du ønsker å aktivere det, klikker du på Aktiver, og så på Aktiver igjen for å bekrefte.
    • Hvis Bestillingsbehandling er aktivert vises og du ønsker å deaktivere det, klikker du på Deaktiver og så på Deaktiver igjen for å bekrefte.