Konfigurere lokalisasjoner for Shopifys distribusjonsnettverk

Apper som lagerfører produkter eller oppfyller bestillinger for deg, som appen for Shopifys distribusjonsnettverk (SFN), anses som lokalisasjoner. Når du legger til SFN-appen i butikken legges den automatisk til som en lokalisasjon. SFN teller ikke mot kontoens lokalisasjonsgrense.

Hvis en lokalisasjon har tilordnede fraktpriser, og kan innfri en hel bestilling, sendes bestillingen til denne lokalisasjonen for oppfylling. Hvis ingen lokalisasjon har tilordnede fraktpriser, eller ikke kan innfri en hel bestilling, vil lokalisasjonen med høyest prioritet overselge produktet. Oversalg blokkeres bare hvis lagerbeholdningen er utsolgt ved alle oppfyllingslokalisasjoner.

Hvis en bestilling kan innfris ved én enkelt oppfyllingslokalisasjon, blir bestillingen sendt til denne oppfyllingslokalisasjonen. Hvis bestillingen ikke kan innfris ved lokalisasjonen du har angitt som første prioritet, vil de andre lokalisasjonene sjekkes for tilgjengelig lagerbeholdning.

Hvis det trengs lagerbeholdning fra flere oppfyllingslokalisasjoner for å innfri én enkelt bestilling, deles bestillingen, og handlekurven blir belastet et fraktgebyr for hver lokalisasjon. Dersom ingen oppfyllingssentre kan oppfylle en bestilling, og SFN var den opprinnelige oppfyllingslokalisasjonen, blir bestillingen satt på vent i SFN-appen på grunn av utilstrekkelig lagerbeholdning.

Hvis bestillingen ikke kan innfris av andre grunner, merkes bestillingens om Ikke-behandlet i Shopify-administrator.

Finn ut mer om konfigurasjon av lokalisasjoner.