Prijzen en facturering

Je hebt toegang tot je huidige en vorige maandelijkse overzichten voor de kosten van Shopify Fulfillment Netwerk (SFN) op de pagina Kosten in je SFN-app. Voor elke fulfillmentaanvraag worden gedetailleerde kosten weergegeven in de sectie*Fulfillmentkosten.*

Al je SFN-kosten worden ook aan je Shopify-factuur toegevoegd, zodat je niet meerdere bonnen hoeft bij te houden.

De kosten voor je Shopify Fulfillment Netwerk (SFN) worden op verschillende manieren aan je Shopify-factuur toegevoegd:

• aan het eind van de dag
  • aan het einde van de kalendermaand

Een voorbeeld: al je ophaal- en verpakkingskosten voor de hele dag worden op de volgende dag aan je Shopify-factuur toegevoegd, maar al je opslagkosten voor de maand worden pas aan het eind die kalendermaand toegevoegd. Meer informatie over SFN-prijzen en kosten.

SFN-kosten worden maandelijks gefactureerd en kunnen een andere factureringscyclus hebben dan je Shopify-factureringscyclus. Je Shopify-factureringscyclus kan variëren op basis van je Shopify-abonnementsperiode en -kosten. Je SFN-factureringscyclus begint op de eerste dag en eindigt op de laatste dag van een kalendermaand.

Je hebt toegang tot een overzicht van de maandelijkse SFN-kosten. Je overzicht met SFN-kosten is afgerond en afgesloten aan het einde van elke maand. Zodra het overzicht is afgesloten, kun je per maand een gedetailleerde overzicht exporteren als een CSV-bestand.

Je SFN-betalingen worden weergegeven op de pagina Betalingen van de SFN-app, en je facturen worden weergegeven op de pagina Facturen van je Shopify-beheercentrum.