Prijzen en facturering

Je hebt toegang tot je huidige en vorige maandelijkse overzichten voor de kosten van Shopify Fulfillment Network (SFN) op de pagina Kosten in je SFN-app. Voor elke fulfilmentaanvraag worden gedetailleerde kosten weergegeven in de sectie*Fulfilmentkosten.*

Al je SFN-kosten worden ook aan je Shopify-factuur toegevoegd, zodat je niet meerdere bonnen hoeft bij te houden.

De kosten voor je Shopify Fulfillment Network (SFN) worden op verschillende manieren aan je Shopify-factuur toegevoegd:

• aan het eind van de dag
  • aan het einde van de kalendermaand

Een voorbeeld: al je fulfilmentkosten voor een dag worden de volgende dag aan je Shopify-factuur toegevoegd, maar al je opslagkosten voor een maand worden toegevoegd aan het einde van die kalendermaand. Meer informatie over SFN-prijzen en -kosten voor de Verenigde Staten en Canada.

SFN-kosten worden maandelijks gefactureerd en kunnen een andere factureringscyclus hebben dan je Shopify-factureringscyclus. Je Shopify-factureringscyclus kan variëren op basis van je Shopify-abonnementsperiode en -kosten. Je SFN-factureringscyclus begint op de eerste dag en eindigt op de laatste dag van een kalendermaand.

Je hebt toegang tot een overzicht van de maandelijkse SFN-kosten. Je overzicht met SFN-kosten is afgerond en afgesloten aan het einde van elke maand. Zodra het overzicht is afgesloten, kun je per maand een gedetailleerde overzicht exporteren als een CSV-bestand.

Je SFN-betalingen worden weergegeven op de pagina Betalingen van de SFN-app, en je facturen worden weergegeven op de pagina Facturen van je Shopify-beheercentrum.

Je kunt de definities voor je tarieven en kosten in de SFN-app bekijken onder Kosten > Prijzen.